Nationala

Constantin Budescu l-a luat tare pe Nicolae Dică: „Este o prostie ce s-a spus”

Constantin Budescu (32 de ani) i-a dat o replică tăioasă lui Nicolae Dică (40 de ani), „secundul” selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 martie 2021

Constantin Budescu (32 de ani) i-a dat o replică tăioasă lui Nicolae Dică (40 de ani), „secundul” selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani).

  • În luna martie, România va înfrunta Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) și Armenia (31 martie), în preliminariile de calificare la Cupa Mondială din 2022; 
  • România face parte din Grupa J în preliminariile CM 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

Nicolae Dică, antrenorul secund al naționalei României, a declarat că Budescu a ratat convocarea din cauza kilogramelor în plus. Replica mijlocașului de la Damac nu s-a lăsat mult așteptată.

Constantin Budescu: „Am 3,6 kilograme mai puțin decât la Astra”

„Despre kilograme, nu ştiu ce să zic. Acum am văzut şi eu. Când eram la Astra, chiar mă uit acum la cântar... Faţă de Astra, am 3,6 kilograme mai puţin. Deci, nu cred că asta a fost problema. Când eram la Astra, eram la echipa naţională, iar după acest transfer, nu. Şi am 3,6 kilograme mai puţin. Deci, este o prostie ce s-a spus! 

Nu cred că are relevanţă. Am văzut că s-a spus că se pune foarte mult accentul pe ceea ce se face la echipa naţională. Păi, dacă vă uitaţi câte selecţii am eu la echipa naţională, ce randament am avut şi câte goluri am marcat probabil vă daţi seama şi de chestia asta”, a declarat Budescu, conform AS

VIDEO. Cum participă selecționerul Rădoi la antrenamentele naționalei. Răzvan Burleanu: „Mirel poate să și intervină dacă este cazul”

>

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.