Europa League

FOTO + VIDEO Mircea Lucescu, eliminat din Europa League de Villarreal » „Dubla” lui Gerard Moreno califică „Submarinul Galben” în sferturi

+33 Foto
Mircea Lucescu, în Villarreal - Dinamo Kiev // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 martie 2021

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu (75 de ani), a fost eliminată de Villarreal din Europa League. Spaniolii au câștigat cu 4-0 la general, după 2-0 în ambele manșe.

Nicolae Stanciu rămâne singurul român în Europa League după runda optimilor de finală. Ciprian Tătărușanu și AC Milan au fost eliminați de Manchester United (1-2 la general), Ianis Hagi și Rangers au cedat în fața Slaviei (1-3 la general), iar Mircea Lucescu nu a avut replică pentru „Submarinul Galben”, care a câștigat cu 2-0 pe Estadio de la Ceramica.

Villarreal, victorie comodă cu Dinamo Kiev

Ambele goluri ale spaniolilor au venit în prima repriză și au fost reușite de atacantul Gerard Moreno. Primul gol a fost înscris cu capul în minutul 13, de la aproximativ 7 metri de poartă, cu o lovitură bine plasată, iar tabela a fost închisă în minutul 36, Moreno șutând puternic, cu stângul, din interiorul careului mare.

Dacă prima repriză a fost dominată categoric de Villarreal, a doua parte a fost mai echilibrată, iar Dinamo Kiev a reușit să expedieze două șuturi pe poarta adversă. Totuși, echipa lui Unai Emery a părăsit terenul fără gol primit și merge în sferturi după 2-0 în ambele manșe.

Citește mai multe știri din Europa League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.