Liga 1

EXCLUSIV Prima veste bună pentru Gigi Mulțescu » Un jucător transferat de Pablo Cortacero revine în lotul lui Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  Friday, 19 March 2021

Mijlocașul Janusz Gol (35 de ani) va reveni duminică în lotul lui Dinamo, la o zi după partida cu Poli Iași din Liga 1.

La începutul lunii martie, Janusz Gol a plecat în Polonia pentru a-și rezolva problemele medicale. Mijlocașul lui Dinamo a tratat o pubalgie mai veche, iar acum se va întoarce în România pentru a se alătura lotului pregătit de noul antrenor al „câinilor roșii”, Gigi Mulțescu.

Janusz Gol a fost primul transfer efectuat de Pablo Cortacero la Dinamo

Janusz Gol, închizător” cu 8 selecții în echipa națională a Poloniei, a fost primul transfer realizat în „era Cortacero”. Gol a semnat un contract cu Dinamo până în vara lui 2022 și a venit în Ștefan cel Mare de la Cracovia, actuală a echipă a fostului dinamovist Sergiu Hanca.

0 goluria înscris Janusz Gol pentru Dinamo, în 15 apariții pentru formația din Ștefan cel Mare

Ultima dată când Janusz Gol a jucat în tricoul cu Dinamo a fost în derby-ul cu FCSB din „optimile” Cupei României, câștigat de „alb-roșii” cu 1-0.

Andrei Blejdea revine în lotul lui Dinamo

Andrei Blejdea a venit în mercato de iarnă de la FC Argeș și a bifat doar două meciuri pentru „câini”. Extrema suferă de o hernie de disc și de o inflamație a unui tendon și a dezvăluit că abia a reînceput antrenamentele. La partida din Copou, Adam Nemec și Andrei Răuță vor fi menajați, dar Blejdea ar putea fi prezent în lotul lui Dinamo pentru duelul cu Poli Iași.

Pentru că am primit multe mesaje legate de starea mea de sănătate, vreau să vă mulțumesc pentru interes și grijă! De săptămâna aceasta am reînceput antrenamentele treptat! A fost și este o perioadă extrem de grea, în care o hernie de disc și o inflamație a unui tendon nu îmi dau pace. Însă, va trebui să trec peste dureri, cum am făcut-o de fiecare dată! 

Andrei Blejdea, mijlocaș Dinamo

VIDEO. Adrian Ambrosie e optimist că Poli Iași o poate învinge pe Dinamo: „Poate fi momentul renașterii”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.