Liga 1

Eroare de arbitraj în FCSB - CFR Cluj: „E penalty” » Hațegan a dat „galben” pentru simulare

Captură TV @Digi Sport

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 19 martie 2021

În minutul 45+3 al meciului FCSB - CFR Cluj, la scorul de 0-0, roș-albaștrii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty, potrivit lui Ion Crăciunescu.

Florin Tănase l-a angajat pe Moruțan în flancul drept al careului, interul roș-albaștrilor a pătruns, l-a întors pe Bordeianu, după care între cei doi s-a produs un contact în zona genunchiului. 

Fotbalistul lui FCSB a căzut, solicitând penalty. Arbitrul partidei, Ovidiu Hațegan, a considerat că Moruțan simulează și i-a acordat cartonașul galben. Decizie incorectă, susține Ion Crăciunescu.

„Este contact la nivelul genunchiului, undeva deasupra lui, deci penalty. 11 metri, aceasta e părerea mea”, a declarat Crăciunescu pentru Gazeta Sporturilor.

Arlauskis, eliminat în FCSB - CFR Cluj

Giedrius Arlauskis (33 de ani), portarul campioanei, a fost eliminat de „centralul” Ovidiu Hațegan cu 4 minute mai devreme. 

  • Ovidiu Popescu, aflat în propria jumătate, l-a angajat excelent pe Octavian Popescu în profunzime. Juniorul din flancul drept al roș-albaștrilor a scăpat singur cu Arlauskis.
  • Lituanianul a ieșit la aproximativ 20 de metri de poartă, însă a fost păcălit de Tavi Popescu, care a dat mingea pe lângă el. În replică, Arla l-a faultat pe noul puști-minune al lui FCSB. Hațegan a considerat că infracțiunea s-a produs din postura de ultim apărător, iar lituanianul a văzut direct cartonașul roșu.

Clasament Liga 1: FCSB, la 3 puncte peste CFR Cluj

Citește mai multe știri despre meciul FCSB - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.