Liga 1

Alexandru Chipciu a ieșit în față, după eșecul cu FCSB: „Ce concluzii? Le-am spus-o și în vestiar”

+15 Foto
FCSB a învins-o categoric pe CFR Cluj, scor 3-0. Alexandru Chipciu (31 de ani) și-a recunosc vina pentru eșecul de pe Arena Națională.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 March 2021

FCSB a învins-o categoric pe CFR Cluj, scor 3-0. Alexandru Chipciu (31 de ani) și-a recunosc vina pentru eșecul de pe Arena Națională. 

Alexandru Chipciu a greșit decisiv la golul de 1-0 al celor de la FCSB. A preluat o minge simplă în zona punctului de la 11 metri, a mai făcut două atingeri spre lateral, înainte să se împiedice și să îi așeze balonul ideal lui Darius Olaru. După meci, Chipciu și-a recunoscut vina. 

Alexandru Chipciu, după gafa din FCSB - CFR Cluj

„Ce concluzii? Am luat bătaie, au fost mai buni decât noi. Rezultatul este meritat. Ne-au dominat, cauţi o grămadă de scuze sau de motive, dar au fost mai buni decât noi. Am spus-o şi în vestiar, asta e viaţa, dacă nu greşeam la 1-0 în careu, cred că se ducea spre 0-0. Nu mai contează, am greşit. Nu mă aşteptam, dar viaţa te pune şi în astfel de ipostaze. Aveam patru victorii la rând, ei la fel, eram cap la cap. 

A fost şi o conjunctură specială, acea greşeală personală a mea, am jucat şi în zece oameni, era clar că era greu să obţinem un rezultat pozitiv. Trebuie să ne ridicăm şi să fim mai puternici. Dacă băteam aveam trei puncte în faţă şi lucrurile erau altfel”, a decalrat Alexandru Chipciu, la TV Telekom Sport. 

De mâine trebuie să ridicăm capul, avem multe meciuri până la final. Obiectivul nostru e în continuare campionatul. Să zicem că e mai puternică FCSB, că a câștigat. Dar și noi i-am bătut acasă. Azi au fost clari superiori. E bine că vine și această pauză. Recuperăm jucătorii cu Covid-19. Azi n-am jucat cu vârf. Nu e bine deloc, sunt jucători importanți absenți.
- Mario Camora, căpitan CFR Cluj 

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.