Liga 1

EXCLUSIV Dragomir, drastic cu jucătorii de la CFR Cluj: „Parcă erau dezmembrați! Erau blazați! De mult nu am mai văzut așa ceva”

+15 Foto
FCSB - CFR Cluj 3-0 Foto: FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 martie 2021

Dumitru Dragomir a analizat la GSP LIVE victoria categorică obținută de FCSB, 3-0 cu rivala CFR Cluj.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotlbal a lăudat trei jucători de la FCSB și i-a criticat pe cei de la CFR Cluj pentru modul cum au jucat după eliminarea lui Arlauskis.

VIDEO Dumtru Dragomir după FCSB - CFR, 3-0: „Foarte blazați cei de la CFR. Au căzut și fizic și pshic””

>

 „Mi-a plăcut foarte mult meciul, mai ales că a câștigat și Steaua. Pentru mine e Steaua, știu eu mai multe! Mi-au plăcut tinerii. Moruțan e formidabil! Mi-au plăcut și Octavian Popescu și Ovidiu Popescu, dar și Panțîru. Becali ăsta are o pleiadă de tineri... Are noroc! 

Când lipsește un jucător nu-ți dai seama, dar voiam să văd cum s-ar fi jucat 11 la 11. CFR mi s-a părut obosită! FCSB a alergat formidabil, parcă jucătorii erau injectați cu putere de muncă! Mi-a plăcut cu a arătat FCSB.

Cei de la CFR au fost blazați! De mult nu am mai văzut o echipă așa... Cum a dat pe unul afară, cum a căzut psihic! Nu am putut să înțeleg. Altă dată se apărau în gura porții, acum parcă erau dezmembrați”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

11 șuturia avut FCSB pe poartă, CFR nu a trimis niciunul. Scorul șuturilor la poartă: 15-2

Citește mai multe știri despre FCSB - CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.