Liga 1

Explicații pentru victoria categorică obținută de FCSB: „Jucătorii lui CFR Cluj au fost sufocaţi!” + „El e cel mai important transfer”

+15 Foto
Dan Alexa a explicat de FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj // Foto: FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 martie 2021

Dan Alexa a analizat tactic meciul dintre FCSB și CFR Cluj, câștigat clar de bucureșteni, scor 3-0, și a explicat de ce echipa lui Toni Petrea a fost superioară.

Antrenorul Dan Alexa este de părere că jucătorii lui Edward Iordănescu au avut de suferit din cauza presingului făcut de echipa roș-albastră și spun că FCSB a avut de câștigat după revenirea preparatorului Thomas Neubert.

Dan Alexa: „Acum se vede mâna lui Neubert la FCSB”

„Prin simpla dispunere a jucătorilor, cu trei oameni rapizi în atac, cei de la CFR au așteptat jocul, dar au fost sufocați de presingul foarte insistent al celor de la FCSB. Camora și Susic nu le-au făcut față adversarilor direcți. 

În plus, Moruțan a făcut mult deranj între linii. Era jucătorul meciului, dacă nu avea dispariția aia de 15 minute în a doua repriză, când a avut o perioadă proastă. FCSB a arătat ca o campioană, din punct de vedere mental. A arătat că vrea să câștige. 

Tot ce vedem la Steaua diferă față de anii trecuți. Acum se vede mâna lui Neubert, cel mai important transfer al Stelei. Nu e întâmplător că Moruțan, Olaru sau Tănase sunt mult peste ce au fost sezonul trecut. Și Man s-a dezvoltat foarte mult. 

Acum, jucătorii pot să alerge. Luați fiecare jucător în parte și vedeți ce joacă. Un antrenor e bun, dacă 6-7 jucători cresc în mandatul său. Dacă doar 2 se dezvoltă, nu e bine. Aici trebuie să spun că Steaua este, anul ăsta, cu adevărat cu șanse la titlu. Nu mai e ce era anul trecut”, a spus Dan Alexa la Look Sport.

VIDEO Dumtru Dragomir după FCSB - CFR, 3-0: „Foarte blazați cei de la CFR. Au căzut și fizic și pshic”

>

Citește mai multe știri despre FCSB - CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.