Campionate

Ce note le-au acordat cei de la Gazzetta dello Sport lui Dennis Man și Valentin Mihăilă după înfrângerea cu Genoa

+12 Foto
Dennis Man (22)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 20 March 2021

Parma, formația lui Dennis Man (22) și Valentin Mihăilă (21), a pierdut pe teren propriu cu Genoa, scor 1-2, iar șansele ca „gialloblu” să nu retrogadeze în Serie B sunt din ce în ce mai mici.

Dennis Man s-a aflat la al doilea meci consecutiv la Parma în care a fost integralist, după victoria cu AS Roma. Valentin Mihăilă, cel mai în formă fotbalist ofensiv al celor de la Parma, marcator a două goluri în ultimele două meciuri oficiale, a fost ținut pe banca de rezerve și a evoluat doar 25 de minute în partida de pe Stadio Ennio Tardini.

Dennis Man „centrează imprecis”, iar Valentin Mihăilă „nu s-a remarcat”

Dennis Man și Valentin Mihăilă au primit aceeași notă în Gazzetta dello Sport: 5,5. „A ratat o șansă de aur de a pune Parma în avantaj în startul meciului. Câteodată centrează imprecis”, scrie în cotidianul roz despre fotbalistul venit de la FCSB. În minutul 10, Dennis Man a irosit șansa de a deschide scorul, după ce a ratat în situație de 1 vs 1 cu portarul Mattia Perin.

„Nu s-a remarcat”, au scris jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport despre Valentin Mihăilă. Extrema olteană a intrat în minutul 65 în locul lui Yann Karamoh, la scorul de 1-1, dar tot Genoa a înscris, prin Gianluca Scamacca, și a obținut trei puncte vitale.

6a fost nota primită de Dennis Man în tuttomercatoweb.com

6,6a fost calificativul pe care l-au obținut Dennis Man și Valentin Mihăilă din partea celor de la Sofascore

VIDEO. Rezumatul partidei dintre Parma și Genoa (1-2)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.