Publicitate

Primele 11 echipe visează la prima ligă, dar niciuna nu e sigură de play-off

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 20 March 2021

Eșalonul secund seamănă cu o luptă agonizantă de tranșee, în care nu se mai vede și nu se mai aude nimic altceva decât praful de pușcă și urletele combatanților. Nu știm cine va câștiga, cine e aproape terminat și cine e capabil pentru asaltul final victorios. Totul ține de o zi mai bună, de o ghiulea norocoasă, de un antrenor mai inspirat sau de o greșeală de arbitraj. Toate echipele clasate până la locul 11 sunt despărțite de doar 5 puncte și toate păstrează șanse pentru o clasare în primele 6, care să le dea speranțe de promovare. 

Timișorenii sunt lideri, dar tremură

O primă ciudățenie a acestui final de sezon regulat în liga secundă este situația lui ASU Poli Timișoara, lider la zi, dar cu teamă că nu prinde nici Top 6. E posibil asta și datorită distanței scurte până la locul 7 (4 puncte), dar nu în primul rând. Problema mare este că ASU ar fi trebuit să joace în această penultimă rundă cu Măgurele, care s-a retras însă din campionat. Bănățenii stau astfel cu armele jos și speră că soarta va fi de partea lor, iar ultimul joc, cel de la Chiajna, îi va duce în play-off. Penultima rundă e plină cu dueluri directe, pe care poți paria aici!

Craiova și Rapid, deziluziile lui 2021

Cele două echipe iernaseră sus în clasament și se părea că nu vor avea probleme cu accederea în play-off, dacă nu chiar cu promovarea. Un 2021 rușinos le-a frânt însă zborul, mai ales Rapidului, care a ajuns pe locul 11, fără victorie de la reluarea campionatului. Giuleștenii își joacă duminică ultima șansă, cu Dunărea Călărași, echipa de pe locul 5 și doar victoria mai ține vii speranțele feroviarilor. Craiova are 31 de puncte și rămâne pe 2, în ciuda faptului că a câștigat un singur meci în 2021. Oltenii închid marți această penultimă etapă a sezonului regulat, cu Farul Constanța. Pariază aici pe victoriile Rapidului și Craiovei în această etapă!

Farul, Dunărea și Petrolul sunt în revenire

Dacă Petrolul lui Viorel Moldovan ne amenințase din iarnă că va lupta până în ultima etapă și e în grafic, în buza play-off-ului, două surprize foarte plăcute în această luptă sunt Farul lui Ianis Zicu și Călărașiul lui Cristi Pustai. Ambele și-au pregătit foarte bine pașii și au ajuns pe locuri de play-off, deși nu erau cotați cu șanse la promovare, înainte de reluarea campionatului. Ambele au însă meciuri grele în această etapă, care poate fi hotărâtoare pentru clasarea lor în Top 6. 

Mioveni, Metaloglobus și Csikszereda își joacă șansa

Cu un tempo pierdut, dar tot în cărți din punct de vedere al numărului de puncte din clasament sunt CS Mioveni, Metaloglobus și Csikszereda. Nicio predicție nu poate fi însă făcută pentru că toate au meciuri directe, cu play-off-ul pe masă, în ce a mai rămas de disputat. Mioveni joacă sâmbătă la Petrolul, Csikszereda are meci luni la locul 3, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, iar Metaloglobusul lui Ovidiu Herea, golgheterul ligii secunde, închide sezonul regulat cum nu se putea mai rău, cu Rapid. Așadar, războaie adevărate se vor da în această rundă la nivelul eșalonului secund, din care un parior bun poate ieși pe plus sau se poate distra copios. 

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Intră în universul SuperSocial și bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.