Liga 1

Mihai Neșu cere încetarea ostilităţilor în războiul FCSB - CSA: „Niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 20 March 2021

Mihai Neșu (39 de ani) a vorbit despre conflictul dintre FCSB și Clubul Sportiv al Armatei pentru marca, numele și palmaresul Stelei.

Fostul fundaș crescut în Ghencea, care a jucat la formația roș-albastră din 2001 până în 2008, când a plecat la Utrecht, spune că vrea ca cele două echipă să ajungă la un acord.

„Mi se pare că niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă. Sper să se unească la loc", a declarat Mihai Neșu pentru as.ro.

Trebuie să trecem cu zâmbetul pe buze peste orice, că altfel e mai greu! Viaţa mea şi starea de spirit s-au îmbunătăţit. Dumnezeu mi-a găsit un rost, chiar şi în situaţia asta, să fiu poate chiar mai de folos decât atunci când jucam fotbal 
– Mihai Neșu

Ogăraru nu e de acord cu Neșu

George Ogăraru, managerul de la CSA Steaua și un bun prieten de-ai lui Neșu, a criticat de multe ori echipa lui Becali și spune categoric că „militarii” sunt cei care continuă istoria echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europei.

„Steaua e un fenomen, iar asta e greu de digerat. Nu poate fi nici Steaua lui Becali, nici Steaua lui Talpan. E Steaua României și Steaua Armatei și așa va rămâne în istoria fotbalului. E ca și acum ai vrea să înghiți cartea de istorie și să-ți asumi că ești tu istoria”, a spus Ogăraru la GSP LIVE.

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.