Liga 1

Gigi Becali râde de CFR Cluj: „Îl vor pe Tănase? Niciodată! Dar le dau alți doi jucători”

+15 Foto
Gigi Becali, 62 de ani, patronul FCSB, exclude posibilitatea ca Florin Tănase (26, mijlocaș ofensiv) să ajungă la CFR Cluj.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 martie 2021

Gigi Becali, 62 de ani, patronul FCSB, exclude posibilitatea ca Florin Tănase (26, mijlocaș ofensiv) să ajungă la CFR Cluj.

Gigi Becali, patron FCSB: „Tănase nu mă trădează niciodată!”

În schimb, Becali îi propune alți doi jucători CFR-ului, mai mult în glumă. Este vorba despre fundașii stânga Aristidis Soiledis (30) și Alexandru Stan (32), trecuți pe linie moartă de liderul Ligii 1.

„Oricine poate să ia jucători de la mine, dar ca să iei trebuie să ai bani. Oricum, nu se duce Tănase niciodată la CFR. Sunt unii jucători care pe mine nu mă trădează niciodată, iar unul dintre ei e Tănase. Are un caracter prea frumos. 

Sunt unii jucători cu care am o relație specială, unul dintre ei e Tănase. Nu e vorba că e legat de FCSB, că e meseria lui până la urmă. Dar, dacă ai o relație specială cu Becali, nu poți să joci contra lui, dacă ai caracter frumos. Poate îi iau iei pe Soiledis și pe Stan. Ăștia sunt jucătorii cărora le expira contractele acum. Pe ei să-i ia!”, a declarat Becali, citat de sport.ro.

18 goluri3 pase de gol a marcat Tănase în 24 de meciuri disputate în acest sezon de Liga 1. A înscris și vineri, contra CFR-ului (3-0)

Cele mai tari imagini din partida FCSB - CFR Cluj 3-0

Ștefan Gadola a intrat la GSP LIVE, după ce FCSB a învins-o categoric pe CFR, 3-0

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.