Liga 1

Un patron din Liga 1, internat cu coronavirus la câteva zile după prima doză de vaccin: „Abia acum înțeleg de ce se teme toată omenirea de COVID!”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 martie 2021

Valeriu Iftime (60 de ani), finanțatorul lui FC Botoșani, este internat în spital după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Omul de afaceri fost depistat pozitiv pe 13 martie, când s-a prezentat la spital cu simptome specifice infecției. Acesta este internat în prezent și spune că se simte bine.

Finanțatorul moldovenilor s-a vaccinat pe 9 martie cu prima doză de vaccin Pfizer, iar medicii spun că acesta este stabil în prezent și că, cel mai probabil, avea virusul în organism în momentul vaccinării, potrivit Monitorul de Botoșani.

„Sunt OK! Dar cu acest virus nu poți spune niciodată sigur că ești OK, pe termen lung! Abia acum înțeleg de ce se teme toată omenirea de COVID!

Fac sport, mănânc cumpătat, n-am alte afecțiuni! Am avut simptomele știute și apoi a venit furtuna care m-a pus la pământ! Rugămintea mea este să fim foarte foarte atenți și să ne vaccinam cât mai mulți și cât mai repede posibil!”, a spus Iftime pentru sursa citată.

VIDEO Regretul lui Valeriu Iftime după 7 ani de Liga 1: „M-ați enervat numai când mi-ați spus”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.