Liga 1

Decizie de ultim moment! Un club din Liga 1 a anunțat despărțirea de antrenor

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 21 martie 2021

FC Hermannstadt a anunțat că s-a despărțit de Liviu Ciobotariu (49 ani). Clubul din Sibiu ocupă penultima poziție în Liga 1.

Liviu Ciobotariu a ajuns la FC Hermannstadt după partida pierdută de sibieni în fața celor de la Dinamo, scor 2-0. Fostul fundaș l-a înlocuit pe Ruben Albes și a rezistat 12 meciuri ca antrenor principal la clubul din „Parcul Sub Arini”. Hermannstadt a încetat relațiile contractuale și cu antrenorul secund, Adrian Iordache, dar și cu preparatorul fizic Lucian Păun.

Liviu Ciobotariu a plecat de la FC Hermannstadt

„A.F.C.Hermannstadt și antrenorul Liviu Ciobotariu au reziliat astăzi înțelegerea contractuală în condiții amiabile. Fostul fundaș central al Generației de Aur a fotbalului românesc a preluat banca tehnică după primul meci din returul sezonului regulat. Cu Liviu Ciobotariu în calitate de antrenor principal, FCH a obținut o victorie, 5 rezultate de egalitate și 6 înfrângeri, ocupând în prezent locul 15 în clasamentul Ligii I” se arată în comunicatul clubului.

Sursele Gazetei Sporturilor au aflat că Liviu Ciobotariu și-a primit banii pentru scurta perioadă în care a pregătit trupa din Sibiu. Momentan, Hermannstadt nu a găsit un înlocuitor pentru Ciobotariu, dar mâine va avea loc o ședință la club și oficialii echipei vor propune variante pentru postul de antrenor.

Liviu Ciobotariu FOTO Facebook FC Hermannstadt

22este numărul antrenorilor demiși în Liga 1 în acest sezon. Liviu Ciobotariu se alătură și el pe această listă, după ce l-a înlocuit pe Ruben Albes în ianuarie

VIDEO. În ce stadiu sunt lucrările la stadionul din Sibiu? Reportaj GSP pe șantier

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.