Liga 2

Mihai Iosif, despre revenirea miraculoasă a Rapidului: „Mai contează? Dumneavoastră vă place?”

Mihai Iosif, 46 de ani, antrenorul Rapidului, a tras concluziile după victoria categorică, scor 4-0, obținută cu Dunărea Călărași în runda #20 din Liga 2.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 martie 2021

Mihai Iosif, 46 de ani, antrenorul Rapidului, a tras concluziile după primul lui meci de la revenirea pe banca giuleșteană, victoria categorică, scor 4-0, obținută cu Dunărea Călărași în runda #20 din Liga 2. Alb-vișiniii erau obligați să învingă ca să mai spere la play-off, dar nu bătuseră pe nimeni în 2021.

„Simt bucurie și emoție. Fac orice să câștigăm, alerg, bag și alunecări. A fost un joc de luptă, greu, foarte greu. Poate scorul pare mare, însă n-a fost deloc ușor, era o partidă de totul sau nimic pentru noi. 

E 4-0, mai contează ce-mi place sau nu? Dumneavoastră vă place? (n.r. - întrebare către reporter). Data trecută am luat bătaie, le-am explicat jucătorilor la ce club joacă, le-am spus că sunt fotbaliști foarte buni și trebuie să dea totul pentru tricoul celei mai iubite echipe din România.

Nu știu dacă eu sunt norocul echipei, «Noroc» a fost omul diavolului. Urmează încă un joc pe viață și pe moarte - ca metaforă, sigur - cu Metaloglobus”, a declarat Iosif la Telekom Sport.

Rapid și Dunărea, meciuri decisive pentru play-off

Rapid ajunge la 30 de puncte, dar rămâne tot în afara locurilor de play-off, din cauza golaverajului inferior pe care îl are față de Metaloblobus. În ultima rundă, giuleștenii joacă tocmai pe terenul formației pe care vrea să o detroneze.

Clasament Liga 2

Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.