Tenis

Serena Williams s-a retras de la WTA Miami din cauza unei intervenții chirurgicale: „Aici locuiesc, așa că sunt tristă”

Serena Williams (39 de ani, 7 WTA) nu va participa la turneul Premier Mandatory de la Miami, din cauza unei intervenții chirurgicale.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 21 March 2021

Serena Williams (39 de ani, 7 WTA) nu va participa la turneul Premier Mandatory de la Miami, din cauza unei intervenții chirurgicale. 

  • Turneul Premier Mandatory de la Miami este programat în perioada 23 martie - 3 aprilie.

Serena Williams este cea mai titrată jucătoare din istorie turneului de la Miami. Americanca s-a impus în 8 rânduri, ultima dată în 2015, după o finală cu Carla Suarez Navarro, scor 6-2, 6-0. La actuala ediție, Serena a fost nevoită să se retragă din cauza unei intervenții chirurgicale orale.

Serena Williams s-a retras de la Miami 2021

„Sunt dezamăgită că trebuie să mă retrag din Miami Open din cauza unei intervenţii chirurgicale orale recente. Miami Open este un turneu special pentru mine, deoarece aici locuiesc. Sunt tristă să nu-i văd pe extraordinarii fani, în acest an, dar sper să mă întorc foarte curând”, se arată în comunicatul emis de Serena Williams. 

Turneul Premier Mandatory de la Miami, fără Serena Williams

În anul 2021, Serena a luat startul la doar două competiții. La Yarra Valley Classic a ajuns în faza semifinalelor, dar s-a retras înaintea duelului cu Ashleigh Barty. La Australian Open s-a oprit tot în penultimul act, învinsă de Naomi Osaka, scor 3-6, 4-6.

La Miami, Serena s-ar fi putut întâlni cu cel puțin 4 jucătoare din România. Simona Halep (3 WTA), Patricia Țig (63 WTA), Sorana Cîrstea (67 WTA) și Irina Begu (74 WTA) sunt acceptate direct pe tabloul principal. Mihaela Buzărnescu (137 WTA) și Monica Niculescu (152 WTA) participă în calificări. 

VIDEO. Simona Halep, optimistă înaintea turneului de la Miami: „Abia aștept să merg să joc

>

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.