Nationala

Lovitură pentru Olanda » Speranța lui Ajax are COVID-19 și nu va juca împotriva României la EURO U21

Jurrien Timber FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de Răzvan Luţac  —  luni, 22 martie 2021

Schimbare de ultim moment în lotul Olandei pentru EURO U21, turneu în care va debuta contra României chiar miercuri (ora 22:00, TVR 1) la Budapesta. Jurrien Timber, fundaș la Ajax, a fost înlocuit în lot de Lutsharel Geertruida de la Feyenoord după ce testul său COVID-19 a ieșit pozitiv, anunță RTL Nieuws.

Una dintre speranțele lui Ajax din lotul Olandei, Jurrien Timber, nu va juca la Euro U21. Un ultim test pozitiv COVID-19 l-a scos din primii 23, urmând să fie înlocuit de Lutsharel Geertruida, fundaș la Feyenoord Rotterdam.

Jurrien Timber a fost înlocuit de Lutsharel Geertruida pentru EURO U21

Timber, 19 ani, are 12 meciuri în acest sezon în Eredivisie pentru Ajax și a câștigat Euro U17 alături de Olanda, turneu desfășurat în 2018 în Olanda. Atunci, tânărul a transformat câte o lovitură de la unsprezece metri la trei serii de penalty-uri consecutive, căci Olanda a terminat la egalitate și-n sferturi, și-n semifinale, dar și ultimul act.

Geertruida, 20 ani, este un fundaș mai experimentat, venit de la Feyenoord. Care, dacă va fi folosit de selecționerul Erwin van de Looi, va bifa prima sa selecție pentru „tineret”. Are 48 de meciuri și 6 goluri pentru echipa din Rotterdam.

VIDEO. Ajax Amsterdam are una dintre cele mai cunoscute academii de juniori din întreaga lume

Citește și alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.