Liga 1

Imagini spectaculoase cu vedetele FCSB » Florin Tănase și Florinel Coman conduc armata „roș-albaștră” într-un spot publicitar

+8 Foto
FCSB intră în rândul echipelor din marile campionate ale Europei. Liderul din Liga 1 a avut parte de o surpriză din partea unui sponsor, un spot animat special.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 martie 2021

Florinel Coman și Florin Tănase, vedetele celor de la FCSB, sunt principalii protagoniști într-un spot publicitar inedit pentru unul dintre sponsorii echipei.

Florinel Coman și Florin Tănase conduc armata roș-albastră spre cucerirea cetății, echivalentul titlului din liga 1. Căpitanul din teren e lider și în războiul animat, fiind călare pe un dragon fioros. Obstacolele sunt îndepărtate cu ajutorul fanilor în spotul special creat de sponsorul Betano. 

VIDEO. Fotbaliștii de la FCSB, eroi în clipul animat al sponsorului

În descrierea clipului, sponsorul a scris: „Cu fanii mereu alături, pentru jucătorii FCSB, niciun obstacol nu este greu de doborât în drumul spre victorie! Pentru că fotbalul este nimic fără suporteri, Betano a creat în premieră pentru România primul spot dedicat fanilor roș-albaștri”.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.