Liga 2

Niciun meci fără scandal în lupta pentru play-off-ul din Liga 2: „S-a validat golul, apoi l-au anulat cu VAR!”

FOTO: Captură @TV Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 martie 2021

Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Csikszereda au remizat, scor 0-0, în penultima etapă a sezonului regulat din Liga 2. Valentin Suciu (40 de ani), antrenorul oaspeților, a acuzat arbitrajul. 

„Nu am cuvinte, sincer. Ce pot să mai zic? Băieții au muncit un an întreg pentru asta. Meciul a fost frumos, cu faze la ambele porți. Am încercat să jucăm, dar ce să mai zic de arbitraj? Își iau baremul, merg acasă, iar noi rămânem cu coada între picioare. Explicație? Nu a putut să dea. Așa a văzut dânsul. Ofsaid, dar culmea, că după 6-7 secunde. S-a validat golul, apoi a intrat VAR-ul. Vedeți, avem VAR”, a declarat Valentin Suciu, la „Digi Sport Special”.

FOTO: Captură @TV Digi Sport 1

VIitorul Tg. Jiu - Csikszereda, arbitraj contestat

Partea secundă a fost una tensionată, cu două momente în care oaspeții au contestat arbitrajul:

  • În minutul 85, David Bor a trimis mingea în poartă, dar brigada condusă de Horia Mladinovici l-a anulat după aproape 30 de secunde pentru ofsaid. Reluările TV nu au putut lămuri dacă decizia este corectă sau nu. 
  • La ultima acțiune a jocului, Pinter a scăpat singur spre poarta gorjenilor. Lixandru l-a tras cu câțiva centimetri în afara careului, asumându-și cartonașul roșu. Faza s-a petrecut la limita careului, iar oaspeții au cerut penalty. Arbitrul a considerat însă că faultul s-a petrecut în afara careului.

Invitat la DigiSport Special, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu n-a putut oferi un verdict pentru faza golului anulat. După ce a urmărit de mai multe ori ultima fază a meciului, acesta a considerat că arbitrul Mladinovici a procedat corect acordând doar lovitură liberă: „Ținerea se încheie înainte ca jucătorul oaspeților să intre în careu. Live a părut că îi dă drumul abia după ce intră în suprafața de pedeapsă”.

Clasament Liga 2:

Programul ultimei etape din Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.