Nationala

Panduru și Dinu îi cer explicații lui Rădoi: „L-a convocat, dar e jalnic! N-am văzut niciodată atitudinea asta, nu e din fotbal”

Cornel Dinu și Basarab Panduru au criticat prestația lui Mario Camora (34 de ani) din FCSB - CFR Cluj, scor 3-0, și nu înțeleg convocarea lui la echipa națională.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 martie 2021

Basarab Panduru și Cornel Dinu au criticat prestația lui Mario Camora (34 de ani) din FCSB - CFR Cluj, scor 3-0, și nu înțeleg convocarea lui la echipa națională. 

  • În luna martie, România va înfrunta Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) și Armenia (31 martie), în preliminariile de calificare la Cupa Mondială din 2022 
  • România face parte din Grupa J în preliminariile CM 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

Mario Camora a fost printre cei mai slabi fotbaliști ai campioanei în eșecul usturător cu FCSB. A pierdut inexplicabil mingea la reușita de 2-0 a „roș-albaștrilor” și l-a scăpat din vedere pe Octavian Popescu, la faza în care Arlauskis a fost eliminat. Cornel Dinu și Basarab Panduru pun sub semnul întrebării convocarea fundașului stânga la națională, pentru primele 3 meciuri din preliminariile Campionatului Mondial. 

Mario Camora, în vizorul lui Cornel Dinu

„La eliminarea lui Arlauskis, Popescu pleacă de lângă Camora, care e căzut. L-am adus şi la naţională. E jalnic din punct de vedere defensiv. Camora nu a impresionat niciodată din punct de vedere defensiv. E o umbră a unui apărător de care ai nevoie în banda stângă”, a spus Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

Basarab Panduru a împărtășit aceeași idee: „Pe Camora l-am naturizalizat în cel mai slab moment al carierei lui. Atitudinea asta nu am văzut-o niciodată la Camora, la al doilea gol. Şi-a pus mâinile în cap, nu e din fotbal, a rămas blocat, după ce a greşit”.

4a fost nota primită de Camora pentru prestația din FCSB - CFR 3-0

2 aparițiiare Camora la prima reprezentativă a României. A fost integralist în eșecul cu Islanda, scor 1-2, în play-off-ul pentru Euro, și în remiza 1-1 din Irlanda de Nord.

VIDEO. Dumtru Dragomir după FCSB - CFR 3-0: „Foarte blazați cei de la CFR. Au căzut și fizic și pshic”

>

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.