Stranieri

Răzvan Lucescu și-a decis viitorul pe termen scurt: „Asta mi-am propus”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 March 2021

Răzvan Lucescu (52 de ani) a fost prezent azi la GSP LIVE și a vorbit despre viitorul său.

După ce presa internațională a scris că este pe lista lui Fenerbahce sau AEK Atena, Răzvan Lucescu, liber după plecarea de la Al Hilal, a spus că nu se grăbește în a-și alege viitoarea echipă și că până la finalul acestui sezon nu va accepta nicio ofertă.

VIDEO Răzvan Lucescu dezvăluie ce planuri are pe termen scurt

>

„Nu au fost discuții în mod direct, dar nu aș vrea să vorbim despre asta. Mi-am propus să nu discut despre astfel de situații și nici să mă promovez. Mie îmi plac chestiile concrete. 

Acum, eu sunt liber. Am obținut lucruri extraordinare. E normal ca atunci când o echipă se află în dificultate să apară numele meu. O să vedem. Aș fi putut să merg de acum să antrenez, dar prefer să aștept până la vară. Mi-am propus asta.

E complicat ca, intrând acum, să pot avea un control asupra echipei. Și la nivel psihologic e afectată. Așa că mi-am spus să evit o astfel de situație. Bine, există și oportunități pe care nu trebuie să le scap și să risc. Dar trebuie să vină.

Sunt antrenor și nu știu ce se va întâmpla. Pot să spun ceva acum și să apară o conjunctură diferită. Nu vreau să nu vorbesc despre lucruri care nu sunt concrete. ”, a spus Răzvan Lucescu la GSP LIVE.

Fără să ezit, spun că PAOK este clubul meu de suflet
 – Răzvan Lucescu

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.