Liga 1

Dinamo testează un atacant de 23 de ani! Ce plan au „câinii” cu el

Nemanja Petrovic este un tip excentric în timpul liber, lăudându-se cu fizicul său pe Instagram

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 23 martie 2021

Dinamo încearcă să găsească soluții care să dinamizeze atacul echipei lui Gigi Mulțescu. În condițiile în care ofensiva „câinilor” este la pământ, iar echipa a reușit doar două goluri și două puncte în ultimele 8 etape. Primul transfer ar putea fi Nemanja Petrovic.

Formația din Ștefan cel Mare a suferit la capitolul ofensiv, confruntându-se cu probleme multiple. Adam Nemec s-a accidentat, de abia acum și-a revenit după mai bine de o lună, iar Magaye Gueye este suspendat din cauză că a fost depistat cu cocaină la un test doping. „Câinii” vor testa un atacant sârbo-elvețian, născut în Elveția, Nemanja Petrovic, care a bifat o selecție la selecționata U15 a țării sale.

Nemanja Petrovic, în probe la Dinamo

Conform surselor GSP, fotbalistul de 23 de ani urmează să fie verificat de staff-ul lui Gigi Mulțescu în următoarea perioadă, pentru a vedea dacă se impune transferul. Jucătorul s-a despărțit anul trecut, în vară, de Linth (liga a 4-a din Elveția). 

Fotbalistul a evoluat doar în ligile inferioare din Țara Cantoanelor. A crescut la FC Zurich, unde a jucat la toate grupele de juniori, apoi a fost la Seefeld, BSC Old Boys, Altach (Austria), United Zurich și Linth.

10 etapeau trecut de când un atacant dinamovist nu a mai marcat în Liga 1

Petrovic începe la Dinamo II

Oficialii dinamoviști au transmis că sârbo-elvețianul va fi testat, la început, în cadrul antrenamentelor de la Dinamo II, echipa de liga a treia, apoi se va decide ce vor face cu Petrovic.

De asemenea, pe același algoritm, a fost adus în urmă cu două luni și Giani Stere, vârf de atac care s-a antrenat până la urmă sub comanda lui Ionel Gane, ulterior ajungând să debuteze în tricoul primei formații în meciurile oficiale.

Nemanja a plecat din Elveția în această dimineață și va ajunge de mâine la antrenamente.

Este un fotbalist care se va antrena cu echipa a doua și, în funcție de referințele avute, vedem dacă se va antrena apoi și cu prima formație. Urmând, apoi, să se ia o decizie în privința lui 
- Mario Nicolae, manager sportiv, pentru GSP.ro

VIDEO  EXCLUSIV Ionuț Negoiță, atac la adresa antrenorilor lui Dinamo: „Voiau să bage numai răsuflați! Îi forțam să bage tineri”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.