Nationala

Răzvan Lucescu nu uită de perioada cu probleme de la națională: „Sunt oameni care lucrau în spate pentru a ne destabiliza”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 martie 2021

Răzvan Lucescu (52 de ani) a fost invitat la GSP LIVE și a vorbit despre perioada petrecută pe banca echipei naționale.

Liber de contract în prezent, Lucescu, campion în Grecia și Arabia Saudită, a stat pe banca României între aprilie 2009 și iunie 2011. Acum, moderatorul Costin Ștucan l-a întrebat ce nu a mers bine în mandatul de selecționer, iar Lucescu jr. a spus că au existat anumite probleme și presiuni din exterior.

VIDEO Răzvan Lucescu: „La națională trebuia să fiu mai maleabil”

>

„Nu știu ce nu am mers. Când am plecat, mai erau șanse. Poate dacă rămâneam, ne calificam Profesional, am lăsat lucrurile în aer. Poate ar fi trebuit să fiu mai maleabil. Când ești tânăr, nu ai experiență prea mare. Vrei să impui niște principii și te ții de ele fără să încerci să faci un compromis, care nu trebuie neapărat să aibă o conotație negativă.

Maleabil în tot. Problema nu a fost cu jucătorii, ci cu exteriorul! Media a fost favorabilă, dar știi că în spate erau alții care așteptau sau care erau lucrați de oameni din umbră, cu interesul de a destabiliza. Știu multe, știu povești de la jucători, știu ce se întâmpla la cluburi.

Fiecare avea un interes, un conducător avea interes să aibă un jucător la națională pentru că îi crește cota. Fiecare are simpatiile lui. Sunt oameni care lucrau în spate... Dar nu-și are rostul această discuție. Aici cred că aș fi putut fi mai maleabil. Atmosfera bună ar fi ajuns la echipă Când sunt scandaluri, polemici, lupte sau un jucător aude ceva negativ, e clar că un grup nu poate fi puternic”, a declarat Răzvan Lucescu la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre Răzvan Lucescu: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.