Liga 1

FCSB tot mai aproape de un supertransfer! Internaționalul român e gata să accepte oferta lui Becali

Articol de Justin Gafiuc  —  marţi, 23 martie 2021

FCSB, liderul din Liga 1, pregătește noul sezon și tatonează tot mai tare pista Alexandru Crețu (28 de ani).

Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, echipa lui Gigi Becali este tot mai interesată de internaționalul român și este gata să-i facă o ofertă de nerefuzat în vară.

Mijlocașul mai are contract cu Maribor până în vară, la finalul lunii iunie. Acesta are o clauză în contract, potrivit căreia i se poate prelungi înțelegerea dacă i se mărește contractul, de la 12.000 de euro pe lună, la 16.000 de euro.

Alexandru Crețu, tentat de FCSB

Totuși, pentru ca noul contract să intre în vigoare ar trebui acordul ambelor părți, iar în acest moment Alexandru Crețu pare mai tentat să vină la FCSB, unde ar putea primi un salariu asemănător.

Alexandru Crețu

Becali nu ar fi la prima tentativă de a-l aduce pe jucătorul debutat de Mirel Rădoi în națională. Crețu a jucat la Poli Iași între 2011 și 2017 și a fost dorit de Becali, dar Florin Prunea, președintele de atunci al moldovenilor, a cerut o sumă mai mare decât ce pe care FCSB era dispusă să o achite. 

În această iarnă, CFR Cluj s-a aflat în negocieri avansate pentru transferul lui Crețu. CFR Cluj urma să plătească în jur de 250.000 de euro pentru transferul lui Alexandru Crețu, dar mutarea a căzut, iar clujenii s-au orientat spre împrumutul lui Mihai Bordeianu. 

400.000 de euroe cota lui Crețu, potrivit transfermarkt

VIDEO  Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB: „Trebuie să lămuresc povestea”

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.