Diverse

Suma donată de Vlad Chiricheș, după apelul făcut de MM Stoica pe Facebook: „Știu că nu-i va pica bine, dar trebuie să vă arăt”

Vlad Chiricheș a răspuns apelului făcut de Mihai Stoica. FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 March 2021

Vlad Chiricheș (31 de ani), căpitanul naționalei României, e protagonistul unui gest remarcabil. Fundașul lui Sassuolo a donat o sumă importantă într-o cauză umanitară promovată pe facebook de MM Stoica. 

Astăzi, managerul general al liderului din Liga 1 a publicat povestea lui George Cristian Tănase, un tânăr care a fost diagonosticat cu o tumoare la pancreas și care are nevoie de 70.850 de euro pentru a beneficia de tratament la o clinică din Turcia.

Apelul lui MM Stoica l-a mișcat pe Vlad Chiricheș, care, potrivit oficialului de la FCSB, a donat nu mai puțin de 1.000 de euro. MM i-a mulțumit public „stâlpului” de la echipa națională:

„Știu că nu-i va pica bine, dar nu pot să nu vă arăt cine este Vlad Chiricheș. 5 minute după ce l-am rugat să pună link-ul pe grupul jucătorilor de la echipa națională, am verificat donațiile”, a postat MM. 

Mihai Stoica a făcut publică povestea tristă a lui George Cristian Tănase

„Rar mi-a fost dat să întâlnesc un om mai zâmbitor, mai volubil și mai plin de viață. Cristi este acum în vâltoarea unei lupte foarte grele, dar - cu ajutorul nostru - poate învinge! Haideți să facem un gest creștinesc în Postul Mare! Orice ajutor contează! Doamne ajută!”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook. 

VIDEO Mihai Stoica în luptă directă cu Talpan: "Pentru mine FCSB e Steaua! N-are cum să fie alta!"

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.