Volei

Ouatu candideaza la vicepreşedinţia FRV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Finanţatorul formaţiei Unic Piatra Neamţ, Vasile Ouatu, a declarat, luni, pentru NewsIn, că va candida la unul din cele două posturi de vicepreşedinte în cadrul Federaţiei Române de Volei, alegerile fiind preogramte pe 14 aprilie.

"Fac acest pas pentru că voleiul românesc are nevoie de oameni care să se implice şi să aducă bani în acest sport. Piatra Neamţ este un exemplu prin ce a reuşit la fete şi la băieţi. Rezistăm de atâţia ani la vârf şi am reprezentat sezon după sezon România în competiţiile europene. Rezultatele noastre au adus puncte importante şi imagine voleiului românesc", a explicat Vasile Ouatu.

Pentru celălalt post de vicepreşedinte va candida finanţatorul formaţiei masculine de volei Tomis Constanţa, Sorin Strutinsky. Pentru fotoliul de preşedinte, actualul conducător al voleiului românesc, Gheorghe Vişan, îl are contracandidat pe Octavian Dimofte, în acest moment vicepreşedinte al forului naţional. Celălalt post de vicepreşedinte este ocupat de Florin Bercea.

Alegerile pentru stabilirea noii conduceri a Federaţiei Române de Volei sunt programte pe 14 aprilie, la sediul ANS din Bucureşti.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.