Campionate

Dialog halucinant! Zenga, insulte în direct cu un jurnalist pe tema vaccinului chinez: „Ești prost? Ignorantule!”

Zenga s-a mândrit pe rețelele de socializare că și-a făcut vaccinul descoperit de chinezi împotriva coronavirusului,

Articol de Theodor Jumătate  —  Wednesday, 24 March 2021

Walter Zenga, fostul mare portar italian, acum antrenor, s-a certat cu ziaristul Alessandro Cecchi Paone, care l-a amenințat că îl dă în judecată

La 60 de ani, Walter Zenga s-a stabilit la Dubai. Fostul mare portar italian e încă activ ca antrenor, ultima oară fiind la Cagliari, în 2020, dar când e liber de contract trăiește în Emirate. Acolo e și acum. S-a mândrit pe rețelele de socializare că și-a făcut vaccinul descoperit de chinezi împotriva coronavirusului, neaprobat încă și de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA). 

A spus acest lucru și în timpul show-ului TV „Live - Non è la d’Urso", moderat de Barbara d’Urso la televiziunea peninsulară Canale 5, declanșând o dezbatere explozivă, dincolo de limite, cu multe insulte.

Walter Zenga: „A fost obținut prin metode naturale"

„Vaccinul chinez era cel mai disponibil aici și a fost obținut prin metode naturale, tradiționale, cu tehnica folosită pentru alte boli, precum hepatita A", a explicat el. Întrebat cât a plătit, Zenga a răspuns: „Nimic. Sunt rezident în Dubai". 

A adăugat: „În ianuarie, a fost vârf de cazuri în oraș, dar au încercat să controleze virusul, neînchizând totul. Restaurantele sunt deschide la 50 la sută, la fel ca cinematografele, școlile sunt deschise, iar distanțele sunt respectate mereu. Cine nu o face plătește! Toți cei care lucrează în restaurante, de exemplu, au fost vaccinați. A doua doză trebuie făcută la 21-28 de zile și nu a avut nicio contraindicație. Vaccinul chinez e cel mai căutat în Dubai".

Walter Zenga: „Tu n-ai ieșit nici măcar din Milano"

Zenga a fost întrerupt de Alessandro Cecchi Paone, 59 de ani, un cunoscut jurnalist italian, pornind un dialog halucinant:

Cecchi Paone: Ți s-a spus și câte persoane au avut efecte adverse de la acel vaccin? E nevoie de aprobarea Agenției Europene a Medicamentului. 
Walter Zenga: Cecchi Paone, nu spune prostii! 

Cecchi Paone: Nu-ți permit, există reguli care trebuie respectate. EMA decide. Nu am încredere, du-te și vezi cum se tratează filipinezii!
Walter Zenga: Ce spui?! Despre ce vorbești, când tu n-ai ieșit nici măcar din Barona (n.r. cartier din Milano)! 

Cecchi Paone: Ești prost? Vrei să te dau în judecată? Vorbește de fotbal, nu de știință. Ignorantule! 
Walter Zenga: Când locuiești în străinătate, ai o mentalitate diferită.

Moment în care moderatoare a intervenit și atmosfera a revenit la normal.

3 cluburia antrenat Walter Zenga în România: Național (1 iulie 2002 - 5 decembrie 2003), FCSB (30 iunie 2004 - 22 iulie 2005), Dinamo (3 septembrie - 24 noiembrie 2007)

Rezultatele lui Zenga în România 

  • FC Național: 43 de meciuri (19 victorii 8 egaluri 16 eșecuri)
  • FCSB: 41 de meciuri (23 de victorii 8 egaluri 10 eșecuri)
  • Dinamo: 12 meciuri (5 victorii 4 egaluri 3 eșecuri)

 VIDEO Cele mai tari intervenții reușite de Zenga

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.