Handbal

Transferul perfectat de CSM București » Tess Wester, campioană mondială în 2019, va juca alături de Cristina Neagu

+13 Foto
Tess Wester, 27 de ani, portarul naționalei Olandei și campioană mondială în 2019, va juca la CSM București.

Articol de Marian Ursescu  —  Wednesday, 24 March 2021

Tess Wester, 27 de ani, portarul naționalei Olandei și campioană mondială în 2019, va juca la CSM București. Handbalista considerată și una dintre cele mai frumoase jucătoare din lume o va înlocui pe Denisa Dedu.

Considerată una dintre cele mai bune jucătoare din lume pe postul său, Tess Wester a semnat cu CSM București un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

CV-ul său impresionant cuprinde, printre altele, pe lângă titlul mondial cucerit cu naționala Olandei, în 2019, în Japonia, o medalie de argint la Campionatul Mondial din 2015 din Danemarca, o alta de bronz la Mondialul din 2017 din Germania, două medalii la Campioanatul European (argint în 2016 în Suedia și bronz doi ani mai târziu în Franța și un loc patru la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro!

Tess Wester a semnat cu CSM București

Tess Wester s-a născut la 19 mai 1993 în Heerhugowaard. Wester a jucat în ultimii trei ani la Odense, în Danemarca. În acest sezon de Liga Campionilor nu a avut însă deloc cifre impresionante, fiind mai mult rezervă. A mai jucat în carieră în Germania, la Bietigheim și VfL Oldenburg.

CSM le-a mai transferat pentru sezonul viitor pe Emilie Arntzen și Malin Aune (ambele de la Vipers Kristiansand), Marie Davidsen (Thuringer), Ema Ramusovici (Buducnost). Deși nu a fost anunțat, o altă olandeză a semnat deja cu gruparea finanțată de Primăria Capitalei. Este vorba de pivotul Yvette Broch de la Metz. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.