Nationala

Balint, suprins de alegerile lui Rădoi: „Se gândește la meciul cu Germania. Stăm prost, dacă am ajuns să jucăm cu el acolo”

Gabi Balint (58 de ani) a fost surprins de echipa aleasă de Mirel Rădoi pentru meciul cu Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 martie 2021

Gabi Balint (58 de ani) a fost surprins de echipa aleasă de Mirel Rădoi pentru meciul cu Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial. 

Gabi Balint a analizat alegerile lui Mirel Rădoi și e sigur că echipa a fost făcută în perspectiva meciului cu Germania, de duminică, ora 21:45. 

Gabi Balint, surprins de echipa din România - Macedonia de Nord

„Cred că se gândește la meciul cu Germania și odihnește jucători. Sigur, trebuie luate în considerare ambele meciuri. Trebuie să avem două abordări diferite. Astăzi trebuie un joc de posesie, atac pozițional. Cu Gerrmania va fi invers, cum a fost la tineret, cu Olanda . 

Își odihnește niște jucători, dar cel mai important e să obținem victoria astăzi. Mihăilă și Pușcas sunt sigur că o să apară cu Germania, poate și Ianis Hagi. Stanciu și Răzvan Marin mi se par piese fixe. Cu apărarea stăm prost, dacă am ajuns să jucăm cu Ovidiu Popescu. Azi l-a trimis pentru că e mai ofensiv. Probabil o să apară Mogoș cu Germania”, a spus Gabi Balint, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Echipele de start din România - Macedonia de Nord:

ROMÂNIA: Niță - Ov. Popescu, Chiricheș, Burcă, Bancu - Marin, Stanciu - Man, Fl. Tănase, Coman - Keșeru 
REZERVE: Lazar, Radu, Mogoș, Toșca, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, Maxim, Hagi, Bicfalvi, Mihăilă, Camora 
SELECȚIONER: Mirel Rădoi (40 de ani) 

MACEDONIA DE NORD: Dimitrievski - Bejtulai, Musliu, Ristevski - Ristovski, Nikolov, Bardhi, Alioski - Elmas - Pandev, Nestorovski 
REZERVE: Bogatinov, Siskovski, Askovski, Ademi, Radeski, Trajkovski, Hasani, Ibraimi, Avramovski, Stojanovski, Velkoski, Spirovski 
SELECȚIONER: Igor Angelovski (44 de ani)

VIDEO Tot ce trebuie știut despre România - Macedonia de Nord

>

Citește și alte știri despre România - Macedonia de Nord: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.