Nationala

Ianis Hagi a explicat reacția stranie de la golul decisiv: „Am vrut să arăt lumii asta!”

+37 Foto
Ianis Hagi (22 de ani) e sigur că România va merge la Campionatul Mondial din Qatar. Spune că apariția selecționerului chiar în pragul meciului le-a dat un plus de moral. FOTO: Alexandra Fechete

Articol de Alexandra Fechete (foto)  —  vineri, 26 martie 2021

România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, la debutul în preliminariile Campionatului Mondial. Golurile „tricolorilor” au fost marcate de Florin Tănase, Valentin Mihăilă și Ianis Hagi. 

Ianis Hagi (22 de ani) e sigur că România va merge la Campionatul Mondial din Qatar. Spune că apariția selecționerului chiar în pragul meciului le-a dat un plus de moral. 

Ianis Hagi, după golul decisiv marcat în România - Macedonia de Nord

„În ultimele 15 minute nu am fost atenți, ca echipa. E greu când e spațiu așa mare pe 16 metri, e normal să iei gol. E o greșeală a echipei, nu a anumitor jucători. Sunt fericit că am reușit să marchez golul victoriei și am reușit să pornim cu victorie. E primul meci din campania de calificare, vrem să fim la Mondial! Nu contează cine dă golurile. Mai sunt 9 meciuri, asta cred că e mentalitatea corectă!”, a declarat Ianis Hagi, la Pro TV. 

Ianis Hagi vrea să ducă România la Mondial

Ianis Hagi a marcat golul decisiv în această seară și s-a bucurat alături de selecționerul Mirel Rădoi. Mijlocașul lui Rangers a explicat semnificația gestului. 

„Am vrut să arat lumii că între mine și Mister n-a fost niciodată nimic, s-a spus că a fost un conflict... Istoria noastră e mult mai lungă, am avut succes împreună, am vrut să arăt că între mine și el nu e nimic, cam atât. 

A fost o surpriză când a venit la stadion, nu ne așteptam, dar a fost un impuls. Chiar înainte de meci, să avem antrenorul cu noi a contat. Rolul meu pe teren este să fac diferența, îmi place mereu să fiu acolo când echipa are nevoie de mine!", a mai spus Ianis. 

Citește și alte știri despre România - Macedonia de Nord: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.