Nationala

România - Macedonia de Nord 3-2 » Doi jucători au obținut cea mai mare notă pe teren + Cine a dezamăgit de la „tricolori” și a primit calificativul 5

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 martie 2021

România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, la debutul în preliminariile Campionatului Mondial, iar golurile „tricolorilor” au fost reușite de Florin Tănase, Valentin Mihăilă și Ianis Hagi.

România a debutat cu dreptul într-o nouă campanie de calificare pentru mondialul din 2022, iar cei mai buni jucători de pe teren au fost Florin Tănase și Valentin Mihăilă, care au marcat pentru prima dată la echipa națională și au obținut nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

NOTE GSP » România - Macedonia de Nord 3-2

Chiar dacă Ianis Hagi a marcat golul victoriei în minutul 86, acesta a evoluat prea puțin pentru a fi notat de reporterii GSP. Fiul „regelui” a intrat pe teren în minutul 76, în locul lui Tănase. Ovidiu Popescu, aflat la debut, a fost cel mai bun om din defensiva echipei naționale și a obținut calificativul 7, pe care l-a primit și jucătorul lui Cagliari, Răzvan Marin.

Nicolae Stanciu nu a continuat evoluțiile bune de la Slavia Praga și a fost printre cei mai slabi fotbaliști de pe teren. Mijlocașul a încasat nota 5, iar singurul jucător din formația lui Mirel Rădoi care a mai primit acest calificativ a fost George Pușcaș. La Macedonia de Nord, Musliu și Stojanovski au dezamăgit și au primit tot nota 5, iar cel mai bun jucător din trupa lor a fost Ademi. Jucătorul lui Dinamo Zagreb a obținut nota 7 din partea GSP.

Mirel Rădoi, aflat la prima victorie pe teren propriu într-un meci oficial pe banca României, a obținut nota 7. Igor Angelovski, omologul său de pe banca Macedoniei de Nord, a primit calificativul 6.

6a fost nota primită de „centralul” Fabio Verissimo. Lusitanul a refuzat un penalty României în finalul primei reprize, când Tănase a fost lovit peste tibie de Musliu. Asistenții Luis Campos și Bruno Rodrigues au obținut calificativul 7.

VIDEO. Mirel Rădoi, conferință de presă după victoria cu Macedonia de Nord, 3-2

>

Citește și alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.