Nationala

Selecționerul Macedoniei de Nord, dezamăgit după înfrângerea cu România: „Nu țin minte să fi avut atâtea ocazii în fața unui asemenea adversar”

+37 Foto
Igor Angelovski este selecționerul Macedoniei de Nord din anul 2015 FOTO Imago

Articol de Răzvan Butcaru  —  Friday, 26 March 2021

România a câștigat dramatic primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, scor 3-2, împotriva Macedoniei de Nord.

Florin Tănase și Valentin Mihăilă au marcat primele goluri pentru România, dar Arijan Ademi a relansat partida de pe Arena Națională, iar Aleksandar Trajkovski a restabilit egalitatea pe tabelă după ce a profitat de greșelile din defensiva „tricolorilor”. Până la urmă, cele trei puncte au rămas la București, după ce a Ianis Hagi a devenit eroul echipei naționale când a marcat golul victoriei în minutul 86.

Igor Angelovski: „Nu țin minte să fi avut atâtea ocazii în fața unui asemenea adversar”

Igor Angelovski, selecționerul Macedoniei de Nord, a fost dezamăgit după duelul de pe Arena Națională pentru că echipa sa nu a profitat de ocaziile uriașe pe care le-a avut la poarta lui Florin Niță.

„Este trist pentru un antrenor când formația sa își creează șanse uriașe, la 0-0 și 0-2, iar la final nu câștigăm nici măcar un punct. Am fost oaspeții unei echipe care se luptă pentru locul 2 în grupă și am arătat că ne putem lupta cu acest gen de adversar. Această înfrângere nu ar trebui să ne influențeze negativ.

Am avut și ghinion la final. Nu țin minte să fi avut atâtea ocazii în fața unui asemenea adversar. Puteam să înscriem și pentru 3-2, dar mingea a ajuns la Ianis Hagi și a marcat. Mi-a plăcut Ianis Hagi, chiar și Mihăilă, care este un talent uriaș, iar Stancu a fost și el foarte bun”, a spus Igor Angelovski la conferința de presă.

Presa din Macedonia de Nord: „Din nefericire, mingea a ajuns la Ianis Hagi”

„Rădoi a surprins când i-a lăsat pe Hagi și Pușcaș pe bancă. Ocaziile Macedoniei au fost răzbunate de România, care a deschis scorul în minutul 28. Repriza a doua a început perfect pentru români pentru că debutantul Mihăilă l-a învins pe Dimitrievski cu un șut superb de la distanță.

Jucătorii lor au fost confuzi, nu mai erau organizați și nu mai aveau aer când «joker-ul» Trajkovski a restabilit egalitatea. Din nefericire, mingea a ajuns la Ianis Hagi când echipa Macedoniei controla meciul, iar acesta a stabilit scorul final al partidei”, au scris jurnaliștii de la publicația Gol.mk.

VIDEO. Mirel Rădoi, conferință de presă după victoria cu Macedonia de Nord, 3-2

>

Citește și alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.