Nationala

Vlad Chiricheș, tras la răspundere de fostul său agent după meciul cu Macedonia de Nord: „Prestație impecabilă? Deloc! Nu se poate așa ceva”

+37 Foto
Vlad Chiricheș (în galben), în România - Macedonia de Nord // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 martie 2021

Într-o intervenție la GSP Live, Victor Becali (59 de ani) l-a tras la răspundere pe căpitanul echipei naționale, Vlad Chiricheș (31), după prestația defensivă a României din meciul cu Macedonia de Nord, scor 3-2. 

Fostul impresar, care a colaborat cu Vlad Chiricheș până să intre la închisoare, moment în care fotbalistul a semnat cu Pietro Chiodi, spune că fundașul lui Sassuolo s-a apărat cu lejeritate și că așa ceva nu i-ar fi fost permis sub comanda fostului selecționer Anghel Iordănescu. 

Victor Becali: „Chiricheș nu poate să joace cu lejeritatea asta”

>

„Auzeam aseară pe comentariu că jocul lui Chiricheș a fost impecabil. Părerea mea e că nu e așa. Căpitan de echipă, dar se mișcă cu prea mare lejeritate. La primul gol cam își urmărea adversarul. Nu e deloc prestație impecabilă, este un jucător de 31 de ani, nu se poate așa, cu lejeritatea asta. Fiind un jucător mai tehnic, probabil are momente de lejeritate. Fundașii nu trebuie să fie prea tehnici sau să se dea prea tehnici. Iordănescu nu accepta așa niciodată la fundași, să dribleze, să țină mult mingea.

Am avut acea perioadă în care am luat două goluri, în apărare eram visători. Mi s-a părut foarte mare lejeritatea cu care macedonenii s-au descurcat în careul nostru. Am avut noroc, dar norocul ăsta nu merge la infinit. Jucăm cu Germania, dacă nu vom fi atenți, Germania nu iartă.

Mie-mi place jocul ofensiv, dar trebuie să fim mai atenți. Să ne apărăm, să coborâm mai mult, să nu luăm goluri cu așa o ușurință.
- Victor Becali

6este nota primită de Vlad Chiricheș în Gazeta Sporturilor de astăzi, pentru prestația cu Macedonia de Nord

VIDEO. Răzvan Marin, categoric înainte de meciul cu Germania

>

Mai multe știri despre România - Macedonia de Nord:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.