Nationala

Ilie Dumitrescu, mulțumit după victoria României cu Macedonia de Nord: „Un rezultat mare cu o echipă care m-a impresionat pe faza ofensivă”

Ilie Dumitrescu (52 de ani)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 martie 2021

Ilie Dumitrescu (52 de ani) a comentat meciul câștigat de echipa națională a României cu Macedonia de Nord, scor 3-2, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Ilie Dumitrescu a spus că a apreciat jocul României din startul reprizei secunde, dar a „tremurat” pentru victorie când Macedonia de Nord a restabilit egalitatea după golurile marcate de Ademi și Trajkovski. Totuși, fostul internațional crede că echipa națională a obținut trei puncte uriașe în preliminariile Cupei Mondiale.

Ilie Dumitrescu: „Un rezultat mare cu o echipă care m-a impresionat pe faza ofensivă”

„Execuția lui Ianis a adus o victorie, ne-a adus trei puncte, dar a fost o mare diferență între primele 15 minute din startul reprizei a doua și restul. Nu știu ce concluzie să trag. Pentru că au fost momente în care am stat foarte relaxat, dar au fost 10 minute de panică, o echipă care joacă. Puteam da cu piciorul la un start foarte bun. Am suferit în multe momente pe faza defensivă, și aici trebuie să ne dea de gândit, atât ca sistem de joc, cât și ca formulă de echipă.

Dar, am avut reacție, jucătorii care au intrat, Mihăilă și Hagi au făcut diferența. Nu am mai văzut de mult un start de repriză, cu gol marcat, cu presing, cu recuperat, cu multă indecizie în ultimii 20-30 de metri. Puteam câștiga cu 3-0 sau 4-0. Rezultat mare, din punctul meu de vedere, cu o echipă care pe mine m-a impresionat pe faza ofensivă. Dar, i-am surprins cu un joc bun, am controlat, am înscris, dar, repet, au fost câteva minute care ne-au costat”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

VIDEO. Mirel Rădoi, conferință de presă după victoria cu Macedonia de Nord, 3-2

>

Citește și alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.