Handbal

Declarațiile în care Radicevic o acuza pe Cristina Neagu au dispărut complet din Muntenegru!

Antena M, postul muntenegrean de radio la care Jovanka Radicevic (32 de ani) a făcut declarații explicite despre o tentativă de blat a Cristinei Neagu (32 de ani), a editat articolul inițial și a șters orice urmă incriminatorie.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 martie 2021

Antena M, postul muntenegrean de radio la care Jovanka Radicevic (32 de ani) ar fi făcut declarații explicite despre o tentativă de blat a Cristinei Neagu (32 de ani), a editat articolul inițial și a șters orice urmă incriminatorie. 

  • CONTEXT: România a câștigat ultimul meci al Turneului Preolimpic de la Podgorica, 28-25 cu Muntenegru, și a încheiat pe locul 3 grupa, iar „tricolorele” aveau nevoie de o victorie la cel puțin 5 goluri diferență pentru obține calificarea; 
  • Exista și un scenariu în care România și Muntenegru mergeau la braț la Jocurile Olimpice: victoria României la exact 5 goluri, iar muntenegrencele să înscrie de cel puțin 25 de ori
  • Jovanka Radicevic, extrema Muntenegrului, ar fi oferit, în presa din țara natală, declarații extrem de explicite despre o tentativă de blat a Cristinei Neagu.

Jovanka Radicevic ar fi „scăpat porumbelul” într-un interviu acordat la postul de radio Antena M. Declarațiile au fost preluate de presa din România, au făcut rapid înconjurul Europei și au creat un adevărat scandal. Cristina Neagu și-a expus punctul de vedere prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul Federației, iar președintele Alexandru Dedu a fost mult mai agresiv. Presiunea mediatică a dus la îndepărtarea tuturor declarațiilor incriminatorii. 

Declarațiile lui Radicevic au dispărut peste noapte

Articolul inițial publicat pe Antena M, preluat imediat de toată presa din Muntenegru, a suferit modificări esențiale peste noapte. Paragraful care conținea declarația explicită despre încercarea de blat a fost șters. 

Captura inițială de pe Antena M conține și declarația explicită despre Cristina Neagu

Celelalte părți ale materialului, absolut toate declarațiile, au rămas însă intacte.

Așa arată acum articolul de pe Antena M, fără pasajul despre tentativa de blat a Cristinei Neagu

Varianta video a interviului lui, înlocuită și ea

Dialogul dintre Jovanka Radicevic și moderatorul emisiunii de la Antena M a durat mai bine de 45 de minute. Varianta inițială a dialogului, integrală, a fost ștearsă după izbucnirea scandalului și înlocuită cu o nouă versiune. Urmele au dispărut și cele două clipuri video nu pot fi comparate. 

Citește și alte știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.