Tenis

Simona Halep s-a retras de la Miami: „Sunt tristă că nu pot continua”

FOTO: Facebook @simonahalep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 martie 2021

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) s-a retras de Miami, înaintea duelului cu letona Anastasija Sevastova (30 de ani, 57 WTA), din turul 3. 

  • Sevastova va juca optimile de finală cu învingătoarea dintre Ana Konjuh (338 WTA) și Iga Swiatek (16 WTA).

UPDATE 17:00 / Simona Halep s-a retras de la Miami

Simona Halep a avut dureri vizibile în meciul din turul secund, câștigat împotriva lui Caroline Garcia. În debutul setului secund, românca a cerut intervenția fizioterapeutului, din cauza unor probleme la brațul drept. Accidentarea s-a agravat în meciul de dublu, așa că Halep e nevoită să se retragă. 

„Îmi pare rău că trebuie să mă retrag din probele de simplu și dublu de la Miami, dar accidentarea nu mă lasă să joc așa cum aș fi dorit. Sunt tristă că nu pot continua. Am vrut să dau tot aici și să joc cât mai multe meciuri, dar din păcate nu pot. Poate anul viitor voi reveni mai bună și mai sănătoasă. Vreau să le mulțumesc din suflet organizatorilor de la Miami și celor de la WTA, pentru eforturile făcute ca să ne țină în siguranță”, a scris Halep, pe Facebook. 

Simona Halep, abandon de la Miami

Halep a avut primul tur liber la Miami. A fost testată serios la debut de Caroline Garcia. Franțuzoaica a avut un set în față și 3-1 în actul secund. Simona acuza și dureri la brațul drept în acele momente. După intervenția fizioterapeutului, sportiva din România s-a descătușat și a câștigat, scor 3-6, 6-4, 6-0. 

Halep a obținut o victorie importantă și în proba de dublu, unde a făcut pereche cu Angelique Kerber. Cele două le-au eliminat pe favoritele numărul 1, Elise Mertens și Aryna Sabalenka, în două seturi identice, 7-5, 7-5.

Simona conduce cu 6-2 în disputele directe cu Sevastova. Cele mai recente 5 dispute au fost adjudecate în două seturi de Halep.

VIDEO. Rezumatul duelului Simona Halep - Caroline Garcia, din turul secund de la Miami

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.