Pariuri sportive

Ungaria U21 - România U21: „Tricolorii” lui Mutu, obligați să câștige! Trei PONTURI cu cote bune vin de la Europeanul de Tineret

Articol de Alberto Boțoghină  —  Saturday, 27 March 2021

Ungaria U21 - România U21 se joacă azi, de la 19:00, într-o partidă din cadrul etapei a 2-a de la Campionatul European de Tineret. „Tricolorii mici” sunt obligați să câștige cu Ungaria, cel mai accesibil adversar din grupă, pentru a lua o opțiune serioasă la calificare.

România U21 n-a făcut cel mai strălucit joc la debutul cu Olanda U21, scor 1-1, dar prestația ultradefensivă a echipei lui Mutu a fost recompensată cu un punct care s-ar putea dovedi extrem de important în economia calificării. Moruțan, Olaru și compania pornesc cu prima șansă în fața Ungariei, națională care a fost pusă la respect de Germania, în prima etapă, scor 0-3.

La nivel de tineret, cele două țări s-au mai întâlnit în preliminariile Campionatului European de Tineret din 2000. România a câștigat atunci ambele confruntări cu același scor: 2-1. Și acum, la fel ca atunci, noi suntem cotați cu prima șansă la victorie. 1,80 e cota pentru succesul „tricolorilor”, în timp ce maghiarii primesc 4,65 pentru un succes.

Surprinzător, naționala României va renunța la echipamentul galben, clasic, și va evolua în albastru împotriva Ungariei. Rămâne de văzut dacă elevii lui Mutu vor avea noroc în noile tricouri, dar cert este că România are o șansă importantă în lupta pentru calificare. Germania și Olanda se întâlnesc între ele, iar România ar putea ajunge la 4 puncte în cazul în care va câștiga în fața Ungariei.

CE PUTEM PARIA LA UNGARIA U21 - ROMÂNIA U21:

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.