Stranieri

Giovanni Becali, întrebat direct: „Dacă Parma retrogradează, pleacă Man și Mihăilă?”

+13 Foto
Dennis Man și Valentin Mihăilă au contribuit la primul gol marcat de Parma în meciul cu AS Roma, scor 2-0 // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 martie 2021

Giovanni Becali (68 de ani), cel care a intermediat transferurile lui Dennis Man (22) și Valentin Mihăilă (21) la Parma, a vorbit despre viitorul clienților săi.

Într-un interviu acordat publicației locale ParmaLive, Giovanni Becali a fost întrebat dacă românii din lotul „cruciaților” ar părăsi echipa, în eventualitatea retrogradării Parmei în Serie B la capătul acestui sezon.

Giovanni Becali: „Vom vedea la finalul lunii mai”

„Nu există probleme. Totuși, pot exista surprize, cei doi sunt apreciați de multe echipe și este rezonabil să credem că dacă se vor descurca bine în finalul acestui sezon, interesul ar putea să crească. Dar acum Parma trebuie să se gândească la cele 10 finale (n.r. - ultimele meciuri din sezonul de Serie A).

Echipele interesate au numărul meu, dar acum trebuie să ne gândim la calificarea la Mondial, apoi la finalul de campionat. La finalul lunii mai vom discuta și vom vedea care este direcția potrivită”, a răspuns Becali.

19,5 milioane de euroa plătit Parma în schimbul lui Valentin Mihăilă și Dennis Man. Primul a costat 8,5 milioane, al doilea 11

Parma, pe loc retrogradabil în Serie A

În acest moment, situația Parmei este extrem de delicată. „Cruciații” ocupă penultima poziție în Serie A, cu doar 19 puncte și 3 victorii acumulate în 28 de etape. Torino, echipa de pe locul 17 - primul care asigură salvarea - are 23 de puncte, dar și un meci în minus. Așadar, cu 10 etape rămase până la finalul stagiunii, Parma ar putea avea de recuperat 7 puncte.

VIDEO. Gigi Becali i-a speriat pe italieni la transferul lui Dennis Man: „Cei de la Parma spun că nu vor mai aduce jucători de la Steaua, ci de la cluburi serioase”

>

Mai multe știri despre Man și Mihăilă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.