Campionate

Scene uluitoare la Belgrad! Ronaldo a aruncat banderola și a ieșit de pe teren înainte de fluierul final!

+9 Foto
Cristiano Ronaldo, furios în Serbia - Portugalia 2-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 28 March 2021

Serbia și Portugalia au remizat la Belgrad, 2-2, în preliminariile pentru Cupa Mondială, dar rezultatul ar fi trebuit să fie diferit. Cristiano Ronaldo (36 de ani) a înscris un gol valabil în prelungiri, dar reușita nu a fost validată.

Derby-ul grupei A de calificare la Mondial, între Serbia și Portugalia, a fost extrem de tensionat. În minutul 90+3, la scorul de 2-2, Cristiano Ronaldo a trimis mingea pe sub Dmitrovic, portarul gazdelor, iar balonul a depășit linia porții, moment în care a fost respins de stoperul Mitrovic. „Centralul” olandez Makkelie și asistentul de pe partea dreaptă au lăsat jocul să curgă, spre disperarea lui Ronaldo. 

Căpitanul Portugaliei a izbucnit și a mers să îi ceară socoteală asistentului, gesticulând sugestiv. Ca atare, lusitanul a văzut cartonașul galben, moment în care a cedat. A aruncat banderola de căpitan și a părăsit terenul, deși nu se fluierase încă finalul partidei!

Reacția lui Cristiano Ronaldo: „O întreagă națiune este afectată”

La scurt timp după finalul partidei, Cristiano Ronaldo a reacționat pe rețelele de socializare. 

„Să fiu căpitanul Portugaliei este una dintre cele mai mari mândrii și privilegii din viața mea. Mereu dau și mereu voi da totul pentru țara mea, asta nu se va schimba vreodată. Dar există momente dificile cu care trebuie să te confrunți, mai ales când simți că o întreagă națiune este afectată. Capul sus și să înfruntăm următoarea provocare! Hai, Portugalia”, a scris CR7 pe Instagram.

La meciul de la Belgrad, arbitrii nu au beneficiat nici de tehnologia goal-line, nici de VAR, astfel că faza nu a putut fi revăzută, iar decizia rectificată. 

Serbia - Portugalia 2-2

Campioana europeană a început extraordinar și avea 2-0 în minutul 36, grație unei „duble” a lui Diogo Jota, dar sârbii au revenit uluitor în a doua parte. Aleksandar Mitrovic (minutul 46) și Filip Kostic (60) au egalat pentru gazde.

În minutul 90+2, sârbii au rămas în inferioritate numerică, după „roșul” direct primit de Nikola Milenkovic.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.