Campionate

Spune ADIO naționalei! Toni Kroos și-a anunțat retragerea înainte de România - Germania

Toni Kroos (31 de ani) se va retrage din naționala Germaniei după Euro 2020.

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 28 martie 2021

Toni Kroos (31 de ani) se va retrage din naționala Germaniei după Euro 2020.

Absent diseară la România - Germania din cauza unei accidentări, mijlocașul lui Real Madrid (31 de ani) a anunțat că va renunța la Mannschaft pentru a se concentra pe evoluțiie la echipa madrilenă.

Toni Kroos nu va evolua împotriva României nici pe 8 octombrie. Mijlocașul cu 101 selecții pentru Germania a anunțat astăzi că se va retrage din Mannschaft după Euro (al treilea său turneu final de CE), când va pleca și Joachim Low. Potrivit "Bild", neamțul de 31 de ani a motivat decizia prin concentrarea pe cariera sa la Real Madrid, cu care mai are contract până în iunie 2023. Kroos va pune punct astfel unei perioade de 11 ani la reprezentativă, în care a marcat 17 goluri. Absent la meciul de azi, la ora 21:45, din cauza unei leziuni musculare, Toni a cucerit titlul mondial în 2014.

Toni Kroos speră să se refacă pentru Liverpool

În ultimii ani, Kroos a beneficiat de un tratament "preferențial" din partea selecționerului, care l-a menajat în mai multe ocazii pentru a nu îl supraîncărca și a nu îi afecta randamentul. El fusese convocat de Low pentru confruntările cu Islanda, România și Macedonia de Nord, din grupa J a preliminariilor CM 2022, dar s-a accidentat în deplasarea de la Vigo, cu Celta, și n-a mai venit la lot, rămânând pentru recuperare la campioana Spaniei. Zidane speră să îl aibă disponibil pentru turul "sferturilor" Ligii cu Liverpool. Mijlocașul a fost ales cel mai bun fotbalist german în 2018. 

Toni Kroos (31 de ani) se va retrage din naționala Germaniei după Euro 2020.

13 trofeea câștigat Toni Kroos cu Real Madrid, între care trei Ligi ale Campionilor. Mai are nouă cu Bayern (inclusiv încă o Champions)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.