Nationala

Cum explică Stanciu ocazia uriașă ratată în minutul 90: „Am vrut să-l surprind pe Neuer! Pușcaș nu a strigat”

+94 Foto
Nicolae Stanciu a tras concluziile după România - Germania 0-1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 29 March 2021

România a pierdut la limită cu Germania, 0-1, în etapa a doua a preliminariilor Campionatului Mondial. Nicolae Stanciu (27 de ani), mijlocașul „tricolorilor”, a explicat la final, printre altele, ocazia irosită în minutul 90, când l-a deposedat pe Ginter și a șutat modest în plasa laterală, din câțiva metri.

  • După rezultatele de azi din Grupa J, Armenia - Islanda 2-0 și Macedonia de Nord - Liechtenstein 5-0, „tricolorii” se clasează pe 3 înaintea ultimului joc din martie, miercuri, ora 19:00, în Armenia.

Nicolae Stanciu, după România - Germania 0-1: „Au tras de timp pe final”

„Știam că ne așteaptă un meci greu, care ne va epuiza fizic. Cred că în repriza a doua am arătat mai bine și am avut și ocazii clare. Nu știu dacă am mulțumit pe toată lumea, e imposibil, nici noi nu suntem mulțumiți, am pierdut cu 0-1. Ei sunt favoriți, Germania e echipa cea mai puternică. Am reușit uneori să jucăm de la egal la egal cu ei, s-a văzut spre final că ei au încercat să tragă de timp, să rămână cu acest rezultat. 

Trebuie să câștigăm celelalte meciuri din grupă, să batem în Armenia. E obligatoriu să câștigăm miercuri cu Armenia, să facem și noi 6 puncte, după să ne gândim la jocurile din toamnă. Nu simțim că le-am depășit așteptările oamenilor. Probabil vor fi critici și după acest meci, pentru că e un eșec până la urmă.

Legat de ocazia de pe final, eram cu capul în pământ, n-am mai apucat să ridic capul, am șutat la scurt pentru că am vrut să-l surprind pe Neuer. Nici George nu mi-a strigat (n.r. George Pușcaș). Îmi pare rău, pentru că a fost una dintre cele mai mari șanse ale noastre. Niță ne-a salvat de câteva ori azi, a apărat foarte bine”, a declarat Stanciu la microfonul ProTV.

Cele mai tari imagini din România - Germania 0-1

Clasamentul grupei J

Citește mai multe știri despre România - Germania:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.