Nationala

Panduru se gândește la 3 jucători noi pentru Armenia: „Să nu te mire dacă dispare Tănase din echipă”

+94 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 29 March 2021

România a fost învinsă de Germania, 0-1, în preliminariile CM 2022, iar „tricolorii” se pregătesc acum pentru meciul contra Armeniei, de miercuri, 31 martie.

  • După rezultatele din Grupa J, Armenia - Islanda 2-0 și Macedonia de Nord - Liechtenstein 5-0, „tricolorii” se clasează pe 3 înaintea ultimului joc din martie, miercuri, ora 19:00, în Armenia.

Basarab Panduru a analizat prestația jucătorilor lui Mirel Rădoi și a a explicat la ce schimbări se gândește pentru ultimul meci din această serie de trei, cel cu Armenia.

Basarab Panduru: „Nu prea ai ce să schimbi cu Armenia”

„Individual, nu ştiu dacă a fost cineva peste echipă. Probabil Niţă a fost. Cred că Rădoi a fost putin supărat pe Camora, pentru că l-a schimbat la pauză. Keşeru ăsta e, adică jucătorul care, dacă nu dă gol, atunci nu îl vezi pe teren.

Ianis Hagi a fost nici mai mult, nici mai putin decât Mihăilă, care n-a mai fost nici el atât de bun. Te așteptai ca în meciul cu Germania, Mogoş care e fundaş dreapta de profil, să joace titular, dar uite că «Lampard» e peste toată lumea.

Teoretic, nu prea ai pe cine să schimbi pentru meciul cu Armenia. Poate să joace Puşcaş în locul lui Keşeru. Să nu te mire dacă apare Toşca fundaş stânga cu Armenia. Și poate Cicâldău în locul lui Tănase. Depinde şi de jucători, depinde cum se simt, pentru că au deja două meciuri”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

Clasamentul grupei J

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Germania

VIDEO Conferința selecționerului Mirel Rădoi după înfrângerea României cu Germania, 0-1

>

Citește mai multe știri după România - Germania: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.