Nationala

Ce semnifică gestul lui Valentin Mihăilă după primul său gol la națională

+20 Foto
Valentin Mihăilă, după golul din România - Macedonia de Nord // foto: Imago

Articol de Viorel Tudorache  —  luni, 29 martie 2021

Valentin Mihăilă, 21 de ani, unul dintre pariurile selecționerului Mirel Rădoi pentru preliminariile CM 2022, a intrat în galeria tricolorilor care și-au trecut numele pe lista marcatorilor chiar la prima apariție, într-un meci oficial, după reușita din România - Macedonia de Nord 3-2. 

După golul spectaculos înscris în partida cu Macedonia de Nord, de pe Arena Națională, extrema Parmei și-a manifestat bucuria în fața camerelor de luat vederi și a fotoreporterilor într-un mod mai puțin obișnuit, simulând că-și roade degetul mic în colțul gurii.

Gestul lui Valentin Mihăilă, explicat

Tatăl noului „Briliant” al naționalei a explicat pentru GSP semnificația gestului: „Este un semn pe care îl face cu prietena lui, referitor la cățelușul lor, un bulldog francez pe care l-au primit de la Alex Mitriță. Cățelul este feblețea familiei, foarte jucăuș și roade tot ce prinde”. Patrupedul Winnie este alintat „Baby W”.

De altfel, Valentin Mihăilă a dezvăluit zâmbitor, după debutul perfect cu macedonenii, la microfonul PRO TV, că „prietena mea și câinele meu mi-au dat cel mai frumos mesaj înaintea meciului. Îi iubesc foarte mult”.

Povestea de dragoste a lui Valentin Mihăilă

Fotbalistul transferat în iarnă de Universitatea Craiova, la Parma, pentru 8,5 milioane de euro, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea Stănuică, studentă la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din Craiova. 

„Acum trei ani începea povestea noastră! Sunt foarte fericit că suntem și acum împreună și că ne înțelegem minunat, am trecut prin multe amândoi și sunt bucuros că am fost alături unul celuilalt. Te iubesc și la multi ani nouă!”, este declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Valentin Mihăilă frumoasei sale iubite, pe Instagram.

foto: Instagram

VIDEO. Povestea negocierii transferului lui Mihăilă la Parma: „M-a supărat puțin Giovanni Becali atunci”

>

Mai multe știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.