Nationala

FOTO România schimbă din nou hainele » Echipament inedit contra Armeniei: déjà vu de pe vremea când Rădoi era pe teren

+6 Foto
Rădoi, alături de Goian și Cristea la un antrenament al naționalei, în 2010 FOTO: Alex Nicodim (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 30 March 2021

România termină marți, cu Armenia, seria de trei meciuri din luna martie din preliminariile CM 2022. În aceste zile, FRF și sponsorul tehnic ne-au propus o „națională” cromatică, atât la seniori, cât și la U21. După galben și albastru, „tricolorii” își schimbă din nou hainele. 

  • Armenia - România, miercuri, ora 19:00, preliminarii CM. 2022. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe PRO X

FRF a anunțat în această dimineață că naționala lui Mirel Rădoi va juca într-un echipament complet alb, având în vedere echipamentul pe care gazdele îl vor folosi la Erevan.

Tricoul este complet alb, șortul are trei dungi pe lateral, în culorile drapelului, iar logoul sponsorului tehnic este albastru.

FOTO. Așa arată echipamentul alb al României

România, în alb după aproape 12 ani”

România a mai folosit echipamentul alb în trecut, renunțând la el în 2010, după ce sponsorul de atunci al „naționalei”, Ursus, a cerut ca echipamentul de acasă să fie galben, iar cel de deplasare să fie roșu.

Ultimul meci jucat de România îl alb a fost în iunie 2009, contra Lituaniei, în preliminariile CM 2010. Atunci, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, cu Rădoi titular în defensivă, se impunea în deplasare, 1-0, grație golului lui Marica.

Echipa de atunci a României: D. Coman – Săpunaru, Rădoi, Chivu, Raț – B. Mara, Apostol, Ghioane, Cr. Tănase – Marica, Dănciulescu
Rezerve: Pantilimon, Dănănae, Goian, Bucur, C. Lazăr. M. Niculae, M. Roman

România schimbă din nou echipamentul

Acesta va fi al treilea echipament diferit pe care jucătorii de la seniori și cei de la U21 îl folosesc în meciurile din luna martie.

Astfel, naționala lui Rădoi a jucat cu Macedonia de Nord și Germania într-un echipament cu tricoul galben și șort alb, la fel ca România U21 în meciul cu Olanda.  „Tricolorii” mici au mai folosit contra Ungariei un echipament inedit, albastru complet.

VIDEO „Cum ți se pare actuala generație de la echipa națională?” Răspunsul sincer al lui Alexandru Bourceanu

>

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.