Nationala

Salvatorul Pașcanu! Două intervenții decisive pentru stâlpul din defensiva „tricolorilor”

În minutul 24 al meciului Germania U21 - România U21, la scorul de 0-0, Alex Pașcanu (22 de ani, fundaș central) i-a salvat pe „tricolori” @ Captură TVR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 30 March 2021

În minutul 24 al meciului Germania U21 - România U21, la scorul de 0-0, Alex Pașcanu (22 de ani, fundaș central) i-a salvat pe „tricolori”.

Nemții au ieșit excelent din apărare, evitând pressingul României cu mingea la firul ierbii. De la mijlocul terenului, Baku l-a angajat în profunzime pe Klimowicz, care a pătruns printre Haruț și Ciobotariu până în careu.

Ajuns față în față cu Vlad, fotbalistul lui Stuttgart a reușit un „lob” de efect, portarul lui FCSB s-a văzut învins, însă în spatele lui a venit excelent Pașcanu, stâlpul din defensiva echipei pregătită de Adrian Mutu, care a reușit să respingă providențial din apropierea liniei porții (foto).

În minutul 42, Pașcanu a intervenit încă o dată decisiv și a deviat în corner șutul lui Berisha care se ducea periculos spre poarta lui Vlad.

Captură TVR

La poartă cealaltă, cea mai mare ocazie s-a consemnat în minutul 5, când Alex Mățan a lovit bara din stânga lui Dahmen cu un șut plasat la colțul lung din interiorul careului.

Citește mai multe știri despre România U21:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.