Nationala

Mihai Stoichiță, două vești îngrijorătoare din Armenia: „Hai să vă spun cinstit”

Mihai Stoichiță (66 de ani), directorul tehnic al FRF, a oferit informații din cantonamentul „tricolorilor”, înainte de Armania - România.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 martie 2021

Mihai Stoichiță (66 de ani), directorul tehnic al FRF, a oferit informații din cantonamentul „tricolorilor”, înainte de Armenia - România. 

  • Armenia - România e miercuri, de la ora 19:00, live pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Armenia are cel mai bun start de campanie preliminară din istorie. A câștigat meciurile cu Liechtenstein și Islanda, iar moralul este excelent înaintea duelului cu România. Mihai Stoichiță spune că toate cele 4.300 de bilete puse la vânzare s-au vândut și că va fi o atmosferă deosebită. Fanii ar putea reprezenta un avantaj pentru gazde. Gazonul poate și el influența desfășurarea partidei. 

Mihai Stoichiță, detalii importante înainte de Armenia - România

„Nu avem nicio accidentare, nimic, totul a fost bine la antrenamentul oficial. E un interes enorm pentru meciul ăsta în Armenia. Toata lumea vrea la stadion, au fost stimulați de cele două victorii. Nu mă aștept să văd iar o victorie cu 5-0, atunci am avut și șansă, în urmă cu 3 ani, când era Daum. Concentrarea și seriozitatea sunt esențiale acum. 

Știm mai mult fotbal decât ei, le lipsește și jucătorul numărul 1. Sunt însă niște jucători foarte duri. Hai să vă spun cinstit, terenul nu este cel mai bun. Așa pare de departe, dar când sunt pase la firul ierbii, mingea sărea urât”, a declarat Mihai Stoichiță, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Sigur Mirel va face schimbări, se adaptează la echipa cu care joacă și la modul în care distribuie efortul. Eu cred că vor fi modificări.
- Mihai Stoichiță

Clasamentul din grupa României: 

VIDEO Nicușor Bancu are încredere totală în Mirel Rădoi

>

Citește și alte știri din preliminariile Mondialului: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.