Liga 1

Două vești excelente înainte de FCSB - Craiova: antrenorul exultă

Craiova se va putea baza pe Stephane Acka (30 de ani, fundaș central) și Reagy Ofosu (29 de ani, extremă stânga) pentru meciul cu FCSB.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 30 March 2021

Craiova se va putea baza pe Stephane Acka (30 de ani, fundaș central) și Reagy Ofosu (29 de ani, extremă stânga) pentru meciul cu FCSB.

  • FCSB - Craiova, derby-ul rundei cu numărul 29 din Liga 1, se joacă duminică, 4 aprilie, de la ora 20:30. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

Acka și Ofosu s-au confruntat cu probleme medicale în ultima perioadă, însă pauză competițională le-a venit mănușă celor doi, s-au recuperat, iar Marinos Ouzounidis poate conta pe ei pentru jocul de la București, cu FCSB, informează Fanatik.

Cele mai multe șanse să evolueze de la început le are Ofosu, un obișnuit al primului „11” înainte de accidentare. De partea cealaltă, Acka va reprezenta, cel mai probabil, o soluție în plus pentru banca de rezerve.

Ofosu (stânga) și Acka (dreapta)

3 goluriși două pase decisive a reușit Ofosu în acest sezon de Liga 1. Nu a mai evoluat din 29 ianuarie

FCSB și Craiova, în formă

Înainte de acest meci, ambele echipe au un moral excelent. Atât FCSB, cât și Craiova vin după 5 meciuri câștigate. Bucureștenii au învins de 5 ori în campionat, iar oltenii de 3 ori în Liga 1, o dată în Cupă și cel mai recent într-un meci amical cu Farul (2-0), disputat sâmbătă, 27 martie.

4-1s-a încheiat ultimul meci direct jucat între FCSB și Craiova pe Arena Națională

Constantin Schumacher, sfat pentru Octavian Popescu: „Să aibă grijă! Bucureștiul fură proștii!”

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.