Nationala

Ianis Hagi, pariul omului care i-a descoperit pe Alexander-Arnold sau Mount: „Am vrut neapărat să-l văd cu Macedonia de Nord. Încântător!”

Ianis Hagi (22 de ani) este lăudat de Michael Beale, antrenorul secund de la Rangers.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 martie 2021

Ianis Hagi (22 de ani) este lăudat de Michael Beale, antrenorul secund de la Rangers. 

  • Armenia - România e miercuri, de la ora 19:00, live pe GSP.ro și în direct pe Pro X.

Michael Beale este „mâna dreaptă” a lui Steven Gerrard la Rangers. Înaintea să accepte acest post, Beale a lucrat la academiile lui Chelsea și Liverpool, lansând fotbaliști precum Mason Mount, Hudson-Odoi sau Trent Alexander-Arnold. Acum mizează pe internaționalul român.

Ianis Hagi, gol în România - Macedonia 3-2

„Am reușit să mă uit la joc. Am vrut să-l urmăresc neapărat pe Ianis, a fost fantastic să văd cum dă primul gol pentru echipa națională. A împlinit 22 de ani și a reușit un sezon excelent cu Rangers. Acum sper să aibă performanțe și la naționala României”, a spus Michael Beale, pentru Rangers TV. 

„Ianis Hagi e un tânăr încântător”

„Ianis crește pe zi ce trece. Eu am avut privilegiul de a lucra cu multe tinere talente de top, iar Ianis face parte dintre ele. Joacă mingea cu ambele picioare, muncește mult, este un tânăr încântător. M-am bucurat să-l văd cum progresează în ultimul an. Iar acum a marcat pentru echipa națională și știu ce înseamnă asta pentru el. Știu cine este tatăl lui și ce a realizat el, este un moment special pentru această familie. I-am dat și un mesaj lui Ianis”, a încheiat Beale.

VIDEO Cine ar trebui să joace titular la națională: Dennis Man sau Ianis Hagi?

>

Clasamentul din grupa României: 

Citește și alte știri din preliminariile Mondialului: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.