Nationala

Cristi Dulca și Viorel Moldovan au căzut de acord » Ce fotbalist de la U21 poate face pasul la prima reprezentativă: „Un singur nume spun”

+30 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 martie 2021

România U21 a remizat cu Germania U21, scor 0-0, și a ratat calificarea în „sferturile” Euro 2021. Cristi Dulca și Viorel Moldovan au avut același remarcat la turneul final, pe portarul Andrei Vlad (21 de ani). 

Andrei Vlad a primit doar două goluri la Euro 2021 și a impresionat prin paradele sale, inclusiv astăzi, împotriva Germaniei. Viorel Moldovan, fost atacant cu 25 de goluri la prima reprezentativă, și Cristi Dulca, selecționerul naționalei feminine, cred că portarul liderului FCSB poate să facă pasul următor.

Andrei Vlad, remarcat de Viorel Moldovan și Cristi Dulca

„Adrian Petre a fost modest, nu modest, foarte modest. Nu știu ce e întâmplă cu el. Nu a reușit la FCSB, apoi s-a transferat în Italia, nu a reușit nici acolo. A revenit la UTA. Altă soluție ce aveam? Spuneți-mi și mie. Nu văd cine ar putea face pasul de aici la prima echipă. Vă spun doar unul, Andrei Vlad”, a spus Viorel Moldovan, la „Digisport Special”.

Mi-a plăcut cel mai mult Vlad, pentru că a avut şi constanţă, şi siguranţă. A crescut foarte mult în ultimul timp pentru că a jucat mult, dar şi pentru că a băgat la cap ce i-au spus antrenorul şi patronul. În plus, jocurile bune i-au dat siguranţă. Îmi aduc aminte că în anumite meciuri, Lobonţ mai scotea foarte mult echipa, la Rapid. Ieşea în evidenţă, la fel cum a făcut-o acum Vlad, la EURO.
- Cristi Dulca

+30 Foto
foto: Raed Krishan/GSP

Clasamentul final al grupei A de la Euro 2021:

VIDEO Adrian Mutu: „Băieții aveau lacrimi în ochi. Asta e nota pe care le-o dau”

>

Citește mai multe știri despre partida Germania U21 - România U21:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.