Nationala

Ce gest! Atacantul lui Manchester City i-a cerut tricoul lui Andrei Vlad la final

+22 Foto
România U21 a remizat cu Germania U21, scor 0-0, și a ratat calificarea în „sferturile” Euro 2021. Andrei Vlad, dărâmat la final de ratarea calificarea, a fost consolat de Lukas Nmecha, vârful nemților.

Articol de Raed Krishan (foto)  —  Tuesday, 30 March 2021

România U21 a remizat cu Germania U21, scor 0-0, și a ratat calificarea în „sferturile” Campionatului European. Andrei Vlad, dărâmat psihic la final, a fost consolat de Lukas Nmecha, vârful nemților.

Mai mult decât atât, din imaginile surprinse de fotoreporterul Raed Krishan prezent la Budapesta, se pare că atacantul împrumutat de Manchester City la Anderlecht s-a îndreptat către Vlad pentru a face schimb de tricouri, în semn de recunoștință.

Nmecha a ratat un penalty în minutul 72, „decarul” nemților executând în forță, însă în bara din stânga lui Vlad, care era bătut.

+22 Foto
foto: Raed Krishan/GSP

Romania, eliminată de la Euro U21

La 0-0 în ultima etapă cu Germania, am fi avut nevoie ca Olanda să nu învingă Ungaria, însă batavii s-au impus cu un categoric 6-1. De asemenea, cu o victorie contra nemților, la orice scor, „tricolorii” mici s-ar fi calificat în sferturile de finală.

Vivi Răchită, dezamăgit de Olimpiu Moruțan: „Nu o să fie niciodată un lider!”

>

Citește mai multe știri despre România U21:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.