Liga 1

Dinamo mai testează un jucător: a fost în Serie A, dar n-a mai jucat din septembrie 2019!

Fundașul dreapta Constantin Nica (28 de ani) este în teste la Dinamo, sub comanda lui Gigi Mulțescu.

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 31 martie 2021

Fundașul dreapta Constantin Nica (28 de ani) este în teste la Dinamo, sub comanda lui Gigi Mulțescu. 

Dinamo este într-o situație precară, l-a adus pe Gigi Mulțescu, 69 de ani, să salveze echipa aflată la retrogradare, formația ”câinilor” reușind să obțină doar două puncte în ultimele 8 etape. Iar luni urmează o vizită în Gruia, etapă contra CFR-ului, campioana ultimelor trei ediții.

Constantin Nica, în probe la Dinamo

”Câinii” au mai adus un fotbalist în probe, după atacantul de 23 de ani, Nemanja Petrovici, așa cum a anunțat GSP.RO, fotbalistul care a jucat doar în ligile inferioare din Elveția fiind testat, momentan, doar la echipa secundă. Urmează ca Gigi Mulțescu să fie informat dacă merită să-l vadă pe Petrovici la prima formație. 

Ultimul sosit în ”haită” este de fapt o revenire: Constantin Nica! Radio Dinamo a anunțat că fundașul dreapta, și stânga, a fost la antrenament, sursele GSP afirmă că fostul fotbalist de Serie A va fi urmărit la pregătire în zilele ce urmează. Mai ales că ar putea acoperi un post cu probleme.

Constantin Nica

Nica a ajuns în vara 2013 la Atalanta Bergamo, Dinamo s-a ales cu 1,8 milioane de euro, a jucat 15 meciuri în Serie A, a ajuns și la prima reprezentativă unde a bifat două selecții, doar că a ajuns la 28 de ani liber de contract din vara trecută. Aceasta după ce ultimul meci jucat a fost în septembrie 2019, în tricoul Voluntariului, el având doar două meciuri în ediția precedentă! Costi a jonglat printre accidentări ce i-au măcinat cariera, astfel încât la ultima echipă, Vojvodina, în Serbia, nici nu a jucat.

VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță rupe tăcerea: „În Don Pablo nu mai am încredere!”

>

2012este anul când Nica a câștigat Supercupa României cu Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.